Aicci T1

Valaisevat pöydät

aicci-t1-xl-luminous-coffee-table-design-key-flag-logosaicci-t1-xl-luminous-coffee-table-design-key-flag-logos

AICCI T1 -valaisevat pöydät ovat sohva- ja sivupöytiä, sekä edistyksellisiä älyvalaisimia. Monikäyttöiset sisustuspöydät tekevät vaikutuksen valolla, joka on aivan omaa luokkaansa.

Vuonna 2020 lanseeratut ja Chicagon Good Design Award 2020 -palkitut pöydät nostavat valaistusominaisuuksillaan ympäristön ja tunnelman valaistuksen aivan uudelle tasolle. Pöytien minimalistinen muotoilu ja kaksisuuntaisesti valaiseva pöytätaso Casambi-valaistuksen ohjauksella tekevät niistä ihanteellisia tiloihin, joissa haluat rentoutua, virkistyä ja viettää aikaa. Ne sopivat tiloihin, joihin kokoonnutaan yhteen pöydän ympärille, vietetään aikaa tai rentoudutaan – olohuoneisiin, makuuhuoneisiin, oleskelu- ja vastaanottotiloihin, toimistoihin ja kokoushuoneisiin.

Aicci T1 on saatavana kahdessa värissä ja viidessä eri koossa. Voit valita kahden eri valonlähteen, säädettävän valkoisen valon ja -värillisen valon, välillä. Himmeäpintainen opaali lasitaso yhdistettynä korkealaatuisiin ledeihin, optiikkaan ja valonohjaukseen antaa kaksisuuntaista pehmeäntasaista valoa ja on ihanteellinen, kun halutaan laadukas häikäisemätön valaistus.

aicci-t1-valaisevat-poydat-sarjapoytana-koot–s-ja-maicci-t1-valaisevat-poydat-sarjapoytana-koot–s-ja-m

Hyvän näköinen. Hellä silmille.

Silmille hellä valo syntyy pöytätason korkeudelta laajalle levittäytyvästä epäsuoran ja suoran valon yhdistelmästä. Pehmeästi ja häikäisemättömästi toteutettu valo on jaettu ja suodatettu optisesti niin, että ylös suuntautuvan valon osuus on 1/3 ja alaspäin suuntautuvan 2/3. Aicci T1 -pöydän ja valon yhdistelmä on elegantti sisustuksellinen elementti, joka viimeistelee sisustuksen. Sopivasti tilaan sijoitettuna valaistu pöytä johdattaa tilaan ja kokoaa ihmiset ympärilleen.

aicci-t1-koko-s-yopoyta-ja-valaisin-yhdistelma-3aicci-t1-koko-s-yopoyta-ja-valaisin-yhdistelma-3

Valaistus vaikuttaa vireyteen ja hyvinvointiin

Yksilöllisesti säädettävällä ja helposti muunneltavalla valaistuksella voidaan parantaa hyvinvointia ja viihtyisyyttä. Valaistus vaikuttaa ihmisiin visuaalisuuden lisäksi myös biologisesti ja emotionaalisesti. Emotionaalisesti miellyttävä valaistus on viihtyisä ja tukee positiivisia tunteita.

Valon värillä voidaan pitää yllä vireyttä. Kylmäsävyinen eli korkeampi värilämpötila auttaa piristämään aamuisin ja sitä suositellaan käyttäväksi vireyttä vaativassa työssä. Lämminsävyistä valoa eli matalampia valon värilämpötiloja käytetään kodikkuutta luotaessa ja se myös parantaa ihon värisävyä.

Aicci T1 -pöydissä on laaja-alainen kahteen suuntaan aukeava, monipuolisesti ja helposti ohjattava valo, joka soveltuu dynaamisen valaistuksiin. Valaistusta voi ohjata manuaalisesti tai automaattisessti kellon, päivänvalon, liikkeen ja läsnäolon mukaan. Pöydän dynaamisella valolla voidaan vaikuttaa mielialaan, luoda haluttu visuaalinen ilme ja tunnelma, rytmittää päivää, sekä tukea vireyttä, rentoutumista ja lepoa, sekä säästää energiakulutusta ja lisätä turvallisuutta.

Aicci-pöydät ovat Casambi Ready -valaisimia

Aicci T1 -pöydät ovat Casambi Ready -valaisimia, mikä tarkoittaa sitä, että pöydissä on nopeasti ja helposti käyttöönotettava (Plug and Play Lighting) langaton valonohjaus. Käyttöönotto tapahtuu liittämällä pöydän pistoke pistorasiaan ja lataamalla ilmainen Casambi-sovellus iOs tai Android puhelimeen, tablettiin tai älykelloon. Kun pöytä on liitetty verkkovirtaan sovellus tunnistaa automaattisesti laiteen ja sen valoa voi ohjata heti ilman erillisiä reititintä.

Lue lisää Casambi-valonohjauksesta >

aicci-t1-koko-s-yopoyta-ja-valaisin-yhdistelma-2aicci-t1-koko-s-yopoyta-ja-valaisin-yhdistelma-2
aicci-t1-koko-s-yopoyta-ja-valaisin-yhdistelma-1aicci-t1-koko-s-yopoyta-ja-valaisin-yhdistelma-1

Valolla hyvää mieltä

Makuuhuoneessa Aicci T1 toimii yöpöytänä, tunnelmavalona ja ihanteellisena herätysvalona. Seinän viereen sijoitettu valaistu pöytä ohjaa valon epäsuorasti seinälle, lattialle ja kattoon ja luo kauniin valaistuksen, joka peittää suuren alueen kauniilla valolla. Kun valmistaudut nukkumaan, lämmin valo luo intiimin tunnelman. Pimeänä aamuna laajalle leviävä valonhehku simuloi auringonnousua tehden heräämisestä miellyttävämpää ja helpompaa. Kytkentäaika ja -tila, värisävy ja valon voimakkuus voidaan asettaa, jotta päivä voi alkaa ja päättyä miellyttävässä valossa.

Valitse omaksesi valaiseva pöytä

Valaisevat pöytätasot

Aicci T1 -pöytien tasot on valmistettu laminoidusta lasista, turvalasista, jonka reunat ja nurkat on kauniisti pyöristetyt. Pöydän tason sävy ja huoneen tunnelma säädetään pöytään integroiduilla säädettävillä LED-valoilla ja älykkäällä Casambi-valaistuksen ohjauksella. Optiikka jakaa valon tasaisesti ja häikäisemättömästi koko tason alalle sen molemmin puolin. Valmistamme pöytiä kahdella eri valonlähdevaihtoehdolla: värillisillä ja valkoisen sävyisillä ledivaloilla.

aicci-t1-poydan-valaiseva-lasikansi-kylma-valoaicci-t1-poydan-valaiseva-lasikansi-kylma-valo
aicci-t1-poydan-valaiseva-lasikansi-lammin-valoaicci-t1-poydan-valaiseva-lasikansi-lammin-valo

Pöydät valkoisilla valonlähteillä

Aicci T1 -pöytien valkoiset valonlähteet ovat portaattomasti himmennettävät ja niiden värilämpötila säätyy lämpimästä valkoisesta kylmään valkoiseen 2000 – 6500 K. Suosittelemme näitä valoja yöpöytään, jonka halutaan toimivan makuuhuoneen tunnelmallisena valaisimena ja erinomaisena heräämisvalona, joka simuloi auringon nousua.

aicci-t1-poydan-valaiseva-lasikansi-lammin-valoaicci-t1-poydan-valaiseva-lasikansi-lammin-valo
aicci-t1-poydan-valaiseva-lasikansi-kylma-valoaicci-t1-poydan-valaiseva-lasikansi-kylma-valo
aicci-t1-poydan-valaiseva-lasikansi-punainen-valoaicci-t1-poydan-valaiseva-lasikansi-punainen-valo
aicci-t1-poydan-valaiseva-lasikansi-sininen-valoaicci-t1-poydan-valaiseva-lasikansi-sininen-valo
aicci-t1-poydan-valaiseva-lasikansi-vihrea-valoaicci-t1-poydan-valaiseva-lasikansi-vihrea-valo

Pöydät värillisillä valonlähteillä

Säädettävillä värillisillä RGB-valonlähteillä valonväri on säädettävissä miljooniin eri sävyihin mukaan lukien hennot pastellin sävyt. Valoja voidaan himmentää ja niiden väriä ja värikylläisyyttä sätää. Värilliset valot soveltuvat erityisen hyvin tunnelmavalaistukseen. Takkatulen sävyä imitoiva punaisen sävy Aicci T1-pöydässä kokoaa ihmiset viihtymään valaistun pöydän ääreen samaan tapaan kuin elävä tuli.

aicci-t1-sarjapoytarryhma-punakeltasavyissa-varillisilla-rgb-ledeillaaicci-t1-sarjapoytarryhma-punakeltasavyissa-varillisilla-rgb-ledeilla
aicci-t1-sarjapoytarryhma-varillisilla-rgb-ledeillaaicci-t1-sarjapoytarryhma-varillisilla-rgb-ledeilla
aicci-t1-sarjapoytarryhma-varillisilla-rgb-ledeilla-2aicci-t1-sarjapoytarryhma-varillisilla-rgb-ledeilla-2

Väriä vieroksumatta

Niille, jotka eivät pelkää myöskään kirkkaita ja vahvoja värejä Aicci T1 -pöydät värillisillä valonlähteillä tarjoavat laajan valikoiman värisävyjä valaistukseen, kuulaista pastellisävyistä intensiivisiin ja täyteläisiin sävyihin. Valittavana on itseasiassa 16 miljoonan sävyn valikoima. Värilliset valot sävyttävät pöydän kannen ja vaikuttavat myös siihen millaisina ympäristön värit ilmentyvät. Pöytien Casambi-ohjaimella valon sävyjä on helppo ja nopea vaihtaa. Casambi-sovelluksella määriteltävät sävyt on helppo tallentaa omaan lempisävypalettiin. Huolella valitut pöytätason lasi- ja optiset materiaalit eivät muunna tai vääristä poikkeuksellisen laadukkaiden ledien värintoisto-ominaisuuksia tai valon värisävyjä.

Updating…
  • Ostoskori on tyhjä.