Aicci T1 -valaisevat pöydät

Pöytä ja hyvän olon valaisin

aicci-t1-xl-luminous-coffee-table-design-key-flag-logosaicci-t1-xl-luminous-coffee-table-design-key-flag-logos

AICCI T1 on hyvinvointia tukeva pöydän ja valaisimen yhdistelmä

Aicci T1 yhdistää täysin uudella tavalla pöydän ja valaisimen. Kalusteen hienostunut lasikansi tarjoilee dynaamisesti vaihtelevaa ihmiskeskeistä sirkadiaanirytmiin biologisesti vaikuttavaa valoa.

Laajaa kansainvälistä kiinnostusta herättäneet ja palkitut Aicci T1 -valaisevat sisustuspöydät nostavat valaistuksen uudelle tasolle. Tuoteperhe on palkittu huonekaluna Chicago Athenaeum – arkkitehtuurin ja muotoilumuseon Good Design Award 2020 -palkinnolla ja valaisimena LIT Lighting Design Awards 2021 -kunniamaininnalla.

Valaisevat pöydät soveltuvat tiloihin, joissa valolla halutaan vaikuttaa ihmisten viihtymiseen, rentoutumiseen ja virkistäytymiseen. Pöytien yksilöllisesti ja ryhmässä ohjattava valo sopii olo- ja makuuhuoneeseen, sekä vastaanotto- ja neuvottelutiloihin.

Aicci T1 -sarja koostuu viidestä eri kokoisesta pöydästä. Saatavana on kaksi eri rungon väriä: valkoinen ja musta. Valonlähteiksi on valittavissa säädettävät valkoiset 2000-6500K tai värilliset RGB-ledit. Opaali lasitaso yhdistettynä korkealaatuiseen optiikkaan, ledeihin ja valonohjaukseen antaa kaksisuuntaisen pehmeän valon, joka on ihanteellinen, kun halutaan silmälle miellyttävä häikäisemätön valaistus.

aicci-t1-valaisevat-poydat-sarjapoytana-koot–s-ja-maicci-t1-valaisevat-poydat-sarjapoytana-koot–s-ja-m

Kaunis ja hellä silmille

Silmille hellä valo syntyy pöytätason korkeudelta laajalle levittäytyvästä epäsuoran ja suoran valon yhdistelmästä. Pehmeästi ja häikäisemättömästi toteutettu valo on jaettu ja suodatettu optisesti niin, että ylös suuntautuvan valon osuus on 1/3 ja alaspäin suuntautuvan 2/3.

aicci-t1-koko-s-yopoyta-ja-valaisin-yhdistelma-3aicci-t1-koko-s-yopoyta-ja-valaisin-yhdistelma-3

Valaistus vaikuttaa vireyteen ja hyvinvointiin

Yksilöllisesti säädettävällä ja helposti muunneltavalla valaistuksella voidaan parantaa hyvinvointia ja viihtyisyyttä. Valaistus vaikuttaa ihmisiin visuaalisuuden lisäksi myös biologisesti ja emotionaalisesti. Emotionaalisesti miellyttävä valaistus on viihtyisä ja tukee positiivisia tunteita.

Valon värillä voidaan pitää yllä vireyttä. Viileän sävyinen valo auttaa herätessä piristymään ja sitä suositellaan käyttäväksi vireyttä vaativassa tehtävissä. Lämminsävyistä valoa käytetään viihtyisyyttä ja kodikkuutta luotaessa. Se auttaa lepoon valmistautumisessa ja rentoutumissa.

Valaisevan pöydän dynaamisesti säädettävällä valolla voit vaikuttaa mielialaan, luoda haluttu visuaalinen ilme ja tunnelma, rytmittää päivää, sekä tukea vireyttä, rentoutumista ja lepoa.

Aicci-pöydät ovat Casambi Ready -valaisimia

Aicci T1 -valaisevat pöydät ovat Casambi Ready -älyvalaisimia. Ne ovat lisäksi nk. Plug & Play -tuotteita, mikä tarkoittaa sitä, että niissä on pistotulppajohto ja sisäänrakennettu langaton Casambi-valonohjaus. Käyttöönotto tapahtuu liittämällä pistoke pistorasiaan ja yhdistämällä valaiseva pöytä Casambi-sovelluksen kanssa. Sovellus on ladattavissa iOs tai Android puhelimeen, tablettiin tai älykelloon. Käyttöönotto on nopeaa ja yksinkertaista.

Lue lisää Casambi-valonohjauksesta >

aicci-t1-koko-s-yopoyta-ja-valaisin-yhdistelma-2aicci-t1-koko-s-yopoyta-ja-valaisin-yhdistelma-2
aicci-t1-koko-s-yopoyta-ja-valaisin-yhdistelma-1aicci-t1-koko-s-yopoyta-ja-valaisin-yhdistelma-1

Valolla hyvää mieltä

Makuuhuoneessa Aicci T1 toimii yöpöytänä, tunnelmavalona ja ihanteellisena herätysvalona. Seinän viereen sijoitettu valaistu pöytä ohjaa valon epäsuorasti seinälle, lattialle ja kattoon ja luo kauniin valaistuksen, joka peittää suuren alueen kauniilla valolla. Kun valmistaudut nukkumaan, lämmin valo luo intiimin tunnelman. Pimeänä aamuna laajalle leviävä valonhehku simuloi auringonnousua tehden heräämisestä miellyttävämpää ja helpompaa. Kytkentäaika ja -tila, värisävy ja valon voimakkuus voidaan asettaa, jotta päivä voi alkaa ja päättyä miellyttävässä valossa.

Valaisevat pöytätasot

Aicci T1 -pöytien tasot on valmistettu laminoidusta lasista, turvalasista, jonka reunat ja nurkat on kauniisti pyöristetyt. Pöydän tason sävy ja huoneen tunnelma säädetään pöytään integroiduilla säädettävillä ledivaloilla ja kotimaisella Casambi-valonohjauksella, joka perustuu Bluetooth-tekniikkaan BLE. Optiikka jakaa valon tasaisesti ja häikäisemättömästi koko tason alalle sen molemmin puolin. Valmistamme pöytiä kahdella eri valonlähdevaihtoehdolla: värillisillä ja valkoisen sävyisillä ledivaloilla.

aicci-t1-poydan-valaiseva-lasikansi-kylma-valoaicci-t1-poydan-valaiseva-lasikansi-kylma-valo
aicci-t1-poydan-valaiseva-lasikansi-lammin-valoaicci-t1-poydan-valaiseva-lasikansi-lammin-valo

Pöydät valkoisilla valonlähteillä

Aicci T1 -pöytien valkoiset valonlähteet ovat portaattomasti himmennettävät ja niiden värilämpötila säätyy lämpimästä valkoisesta kylmään valkoiseen 2000 – 6500 K. Suosittelemme näitä valoja yöpöytään, jonka halutaan toimivan makuuhuoneen tunnelmallisena valaisimena ja erinomaisena heräämisvalona, joka simuloi auringon nousua.

aicci-t1-poydan-valaiseva-lasikansi-lammin-valoaicci-t1-poydan-valaiseva-lasikansi-lammin-valo
aicci-t1-poydan-valaiseva-lasikansi-kylma-valoaicci-t1-poydan-valaiseva-lasikansi-kylma-valo
aicci-t1-poydan-valaiseva-lasikansi-punainen-valoaicci-t1-poydan-valaiseva-lasikansi-punainen-valo
aicci-t1-poydan-valaiseva-lasikansi-sininen-valoaicci-t1-poydan-valaiseva-lasikansi-sininen-valo
aicci-t1-poydan-valaiseva-lasikansi-vihrea-valoaicci-t1-poydan-valaiseva-lasikansi-vihrea-valo

Pöydät värillisillä valonlähteillä

Säädettävillä värillisillä RGB-valonlähteillä valonväri on säädettävissä miljooniin eri sävyihin mukaan lukien hennot pastellin sävyt. Valoja voidaan himmentää ja niiden väriä ja värikylläisyyttä sätää. Värilliset valot soveltuvat erityisen hyvin tunnelmavalaistukseen. Takkatulen sävyä imitoiva punaisen sävy Aicci T1-pöydässä kokoaa ihmiset viihtymään valaistun pöydän ääreen samaan tapaan kuin elävä tuli.

aicci-t1-sarjapoytarryhma-punakeltasavyissa-varillisilla-rgb-ledeillaaicci-t1-sarjapoytarryhma-punakeltasavyissa-varillisilla-rgb-ledeilla
aicci-t1-sarjapoytarryhma-varillisilla-rgb-ledeillaaicci-t1-sarjapoytarryhma-varillisilla-rgb-ledeilla
aicci-t1-sarjapoytarryhma-varillisilla-rgb-ledeilla-2aicci-t1-sarjapoytarryhma-varillisilla-rgb-ledeilla-2

Väriä vieroksumatta

Niille, jotka eivät pelkää värejä Aicci T1 -pöydät värillisillä valonlähteillä tarjoavat laajan valikoiman värisävyjä valolla sisustamiseen, kuulaista pastellisävyistä intensiivisiin ja täyteläisiin sävyihin. Valittavana on itseasiassa 16 miljoonan sävyn valikoima. Värilliset valot sävyttävät pöydän kannen ja vaikuttavat myös siihen millaisina ympäristön värit ilmentyvät.