Projektivalaisimet

Tarjoamme projektivalaisimet asiakaskohtaisesti valmistaen Muuramessa, Keski-Suomessa.

Asiakaskohtaiset valaisimet

Tarjoamme asiakaskohtaisesti valmistettuja valaisimia ja valaistusratkaisuja. Valmistamme valaisimet kohteeseesi halutun kokoisina sarjoina, myös yksittäiskappaleina. Käyttökohteita ja asiakkaitamme ovat mm:

  • Projektivalaisimet arkkitehtuuri ja sisustuskohteisiin
  • Katu- ja julkisten ulkotilojen valaistus
  • Huonekalu- ja koneteollisuus
  • Rakennusteollisuus
  • Laivanrakennusteollisuus
  • Valotaideteokset ja taidevalaistus

Toteutamme valaisimet, valoelementit ja -kalusteet yhteistyössä asiakkaan kanssa huomioiden kohteen vaatimukset ja asiakkaan toiveet.

Autamme valaistusprojektiisi liittyvissä kysymyksissä puhelimitse, sähköpostitse, etäpalaverin puitteissa, sekä tietysti henkilökohtaisesti tavaten ja valaistuskohteeseesi tutustuen. Olemme sinun palveluksessasi yhden puhelinsoiton tai viestin päässä.

Soita 010 418 1440
Lähetä viesti info@aicci.fi

Valopaneelit mittatilaustyönä

Olemme edelläkävijä valopaneelien kehittämisessä, suunnittelussa ja valmistuksessa. Valmistamme mittatilaustyönä valopaneelit seiniin, kattoihin, lattioihin, huonekaluihin ja erilaisiin laitteisiin.

Vuosien saatossa hankkimamme tietämyksen, kokemuksen, sekä joustavan suunnittelun ja valmistuksen ansiosta pystymme tarjoamaan parhaan mahdollisen ratkaisun vaativiinkin tarpeisiin.

Referenssejä

Aicci asiakaskohtaiset valaisimet lisäävät mukavuutta, turvallisuutta, hyvinvointia ja viihtyisyyttä, ja niillä on tärkeä rooli kaupallisissa, julkisissa ja kodinomaisissa tiloissa. Meillä on kokemusta myös katu-, julkisivu- ja puistovalaisinlaitteiden toteuttamisesta.

Valmistamamme valaisimet ovat käytössä toimistorakennuksissa, ostoskeskuksissa, hotelleissa, risteilyaluksilla, matkaterminaaleissa, museoissa ja kodeissa yli 50 maassa, sellaisissa arkkitehtuurin ikonisissa rakennuskohteissa kuin Oodin pääkirjasto Helsingissä, Hofburgin keisarillinen palatsi Wienissä, 50Hertz -toimistorakennus Berliinissä ja Trinity Building New Yorkissa.

Aicci Oy referenssi: Hotelli Marski by Scandic, seinävalopaneelitAicci Oy referenssi: Hotelli Marski by Scandic, seinävalopaneelit

Lentikulaariset valopaneelit
Hotelli Marski by Skandic, Helsinki

Aicci Oy referenssi: Aicci AI-LP02 valopaneeli, hissin valaistusAicci Oy referenssi: Aicci AI-LP02 valopaneeli, hissin valaistus

Valopaneelit hissiin
Neste Oyj pääkonttori, Espoo

Aicci Oy referenssi: Valolaatikko valoa läpäisevällä kankaallaAicci Oy referenssi: Valolaatikko valoa läpäisevällä kankaalla

Valaisinlaitteita Suomen tarina -näyttelyyn
Suomen kansallismuseo, Helsinki

Aicci-referenssi-Finlandia-talo-Helsinki-valopaneeliseinäkkeet-1Aicci-referenssi-Finlandia-talo-Helsinki-valopaneeliseinäkkeet-1

Valopaneeliseinäkkeet
Finlandia-talon yhdyskäytävä, Helsinki

aicci-valaisinvalmistaja-referenssi-hellan-sydan-ymparistotaideteos-pelisjoki-joensuu-valokuva-levkaravanovaicci-valaisinvalmistaja-referenssi-hellan-sydan-ymparistotaideteos-pelisjoki-joensuu-valokuva-levkaravanov

Ympäristötaideteoksen valaistus,
Pielisjoen ranta, Joensuu

Aicci Oy referenssi: Myymälakaluste, Gondola hyllyAicci Oy referenssi: Myymälakaluste, Gondola hylly

Valaisevat myymäläkalusteet,
Gondola-hylly

Aicci Oy referenssi: Myymäläkalusteiden valaistusAicci Oy referenssi: Myymäläkalusteiden valaistus

Valaisinlaitteita Lumene-myymäläkalusteisiin,
Stockmann-tavaratalo, Helsinki

Huolehdimme valmistuksesta kokonaisvaltaisesti

Asiakaskohtaisten valaistusratkaisujen toteutus on monimuotoinen palvelu, joka etenee askel askeleelta. Paras mahdollinen lopputulos syntyy osaavana yhteistyönä asiakkaan ja prosessissa mukana olevien toimijoiden kanssa. Palvelukokonaisuudesta sovitaan asiakkaan kanssa tapauskohtaisesti.

Palvelumme sisältö pääpiirteissään:

1. Laadimme valmistussuunnitelman asiakkaalta saatujen tietojen pohjalta. Meiltä syntyvät myös mallivalaisimet ja protot. Tarjoamme tarpeesi mukaan kaikki valaisimien suunnitteluun ja valmistukseen liittyvät suunnitelmat, testaukset ja asiakirjat.
2. Valmistamme ja tilaamme alihankkijoilta tarvittavat osat. Käytämme pääsääntöisesti suomalaisia alihankkijoita, joista valtaosa toimii oman toimipisteemme lähellä Keski-Suomessa.
3. Ostamme osan komponenteista suoraan valmistajilta ja osan yhteistyökumppaneilta Suomesta ja maailmalta. Suosimme ostoissa pitkäaikaisia kumppaneita, jotka takaavat meille kestävät ratkaisut ja varmat toimitukset.
4. Kokoonpanemme tuotteen ja testaamme sen toimivuuden kokoonpanon eri vaiheissa.
5. Valmistuksen päätteeksi tarkastamme valmiin tuotteen toimivuuden, kiinnitämme sähkölaite- ja tuotemerkinnät ja pakkaamme tuotteen.
6. Toimitamme tuotteet työmaalle/asennukseen/asiakkaalle täsmälleen sovittuna ajankohtana ja sovituissa erissä. Voimme myös varastoida tuotteita tarpeen mukaan.

Oma mallistomme

Aicci-mallisto koostuu valaisevista Aicci T1 -sohva- ja sivupöydistä, Aicci WL1 -seinävalaisimista, jotka soveltuvat käytettäväksi myös peili ja peilikaappivalaisimena (IP20/IP44), sekä ergonomisista tietokonetyöhön suunnitelluista Aicci DL1 -työpöytävalaisimista. Valaisinvalmistajana tarjoamme mallistomme valaisimia projektiisi myös räätälöidysti.

Valmistamme Aicci-valaisimet Muuramessa, Keski-Suomessa. Tuotteillemme on myönnetty Design from Finland ja Avainlippu -tunnus merkkinä suomalaisesta suunnittelusta ja valmistuksesta.

Ota meihin yhteyttä

Soita 010 418 1440
Lähetä viesti info@aicci.fi