Aicci valmistaa valaisimia asiakaskohtaisesti

Tarjoamme asiakaskohtaisesti valmistettuja valaisimia ja valaistusratkaisuja. Valmistamme valaisimet kohteeseesi halutun kokoisina sarjoina ja yksittäiskappaleina. Käyttökohteita ja asiakkaitamme ovat mm:

  • Projektivalaisimet arkkitehtuuri ja sisustuskohteisiin
  • Katu- ja julkisten ulkotilojen valaistus
  • Huonekalu- ja koneteollisuus
  • Rakennusteollisuus
  • Laivanrakennusteollisuus

Toteutamme valaisimet, valaisuelementit ja valokalusteet yhteistyössä asiakkaan kanssa huomioiden kohteen erityisvaatimukset ja asiakkaan toiveet.

Autamme valaistusprojektiisi liittyvissä kysymyksissä puhelimitse, sähköpostitse, etäpalaverin puitteissa, sekä tietysti henkilökohtaisesti tavaten valaistuskohteeseesi tutustuen ja asioita yhdessä työstäen. Olemme sinun palveluksessasi yhden puhelinsoiton tai viestin päässä.

Soita 010 418 1440
Lähetä viesti info@aicci.fi

Aicci on uranuurtaja valopaneelien valmistuksessa

Olemme edelläkävijä valo-optiikkaan perustuvien valaistuslaitteiden, kuten valopaneelien, kehittämisessä, suunnittelussa ja valmistuksessa. Aicci on valmistanut valopaneeleita seiniin, kattoihin, lattioihin, huonekaluihin ja erilaisiin laitteisiin vuodesta 2006. Joustavan suunnittelu- ja valmistustapamme ansiosta voimme tarjota laajan valikoiman sovelluksia sarjatuotannosta yksittäiskappaleisiin.

Työmme

Aicci-valaisimilla on tärkeä rooli kaupallisissa, julkisissa ja kodin sisätiloissa. Olemme toteuttaneet valaisimia myös ulkotiloihin, kuten katu-, julkisivu- ja puistovalaistukseen. Monipuoliset valaistusratkaisumme vastaavat suunnittelijoiden ja arkkitehtien tarpeisiin heidän luomissaan tiloissa, ja niitä on käytetty toimistorakennuksissa, ostoskeskuksissa, hotelleissa, risteilyaluksilla ja terminaaleissa, museoissa, kodeissa ja ulkotiloissa yli 30 maassa, sekä sellaisissa arkkitehtuurin ikonisissa rakennuskohteissa kuin Oodin pääkirjasto Helsingissä, Hofburgin keisarillinen palatsi Wienissä, 50Hertz -toimistorakennus Berliinissä ja Trinity Building New Yorkissa.

Valaistusratkaisumme lisäävät viihtyisyyttä, mukavuutta ja turvallisuutta kaikenlaisiin julkisiin rakennuksiin, toimisto- ja liiketiloihin sekä kotien sisätiloihin.

Aicci Oy referenssi: Hotelli Marski by Scandic, seinävalopaneelitAicci Oy referenssi: Hotelli Marski by Scandic, seinävalopaneelit

Lentikulaariset valopaneelit
Hotelli Maski by Skandic, Helsinki

Aicci Oy referenssi: Aicci AI-LP02 valopaneeli, hissin valaistusAicci Oy referenssi: Aicci AI-LP02 valopaneeli, hissin valaistus

Valopaneelit hissiin
Neste Oyj pääkonttori, Espoo

Aicci Oy referenssi: Valolaatikko valoa läpäisevällä kankaallaAicci Oy referenssi: Valolaatikko valoa läpäisevällä kankaalla

Valaisinlaitteita Suomen tarina -näyttelyyn
Suomen kansallismuseo, Helsinki

Aicci-referenssi-Finlandia-talo-Helsinki-valopaneeliseinäkkeet-1Aicci-referenssi-Finlandia-talo-Helsinki-valopaneeliseinäkkeet-1

Valopaneeliseinäkkeet
Finlandia-talon yhdyskäytävä, Helsinki

aicci-valaisinvalmistaja-referenssi-hellan-sydan-ymparistotaideteos-pelisjoki-joensuu-valokuva-levkaravanovaicci-valaisinvalmistaja-referenssi-hellan-sydan-ymparistotaideteos-pelisjoki-joensuu-valokuva-levkaravanov

Hellan Sydän -ympäristötaideteoksen valaistus,
Pielisjoen ranta, Joensuu

Aicci Oy referenssi: Myymälakaluste, Gondola hyllyAicci Oy referenssi: Myymälakaluste, Gondola hylly

Valaisevat myymäläkalusteet,
Gondola-hylly

Aicci Oy referenssi: Myymäläkalusteiden valaistusAicci Oy referenssi: Myymäläkalusteiden valaistus

Valaisinlaitteita Lumene-myymäläkalusteisiin,
Stockmann-tavaratalo, Helsinki

Huolehdimme valmistuksesta kokonaisvaltaisesti

Asiakaskohtaisten valaistusratkaisujen toteutus on monimuotoinen palvelu, joka etenee askel askeleelta. Paras mahdollinen lopputulos syntyy osaavana yhteistyönä asiakkaan ja prosessissa mukana olevien toimijoiden kanssa. Palvelukokonaisuudesta sovitaan asiakkaan kanssa tapauskohtaisesti.

Palvelumme sisältö pääpiirteissään:

1. Laadimme valmistussuunnitelman asiakkaalta saatujen tietojen pohjalta. Meiltä syntyvät myös mallivalaisimet ja protot. Tarjoamme tarpeesi mukaan kaikki valaisimien suunnitteluun ja valmistukseen liittyvät suunnitelmat, testaukset ja asiakirjat.
2. Valmistamme ja tilaamme alihankkijoilta tarvittavat osat. Käytämme pääsääntöisesti suomalaisia alihankkijoita, joista valtaosa toimii oman toimipisteemme lähellä Keski-Suomessa.
3. Ostamme osan komponenteista suoraan valmistajilta ja osan yhteistyökumppaneilta Suomesta ja maailmalta. Suosimme ostoissa pitkäaikaisia kumppaneita, jotka takaavat meille kestävät ratkaisut ja varmat toimitukset.
4. Kokoonpanemme tuotteen ja testaamme sen toimivuuden kokoonpanon eri vaiheissa.
5. Valmistuksen päätteeksi tarkastamme valmiin tuotteen toimivuuden, kiinnitämme sähkölaite- ja tuotemerkinnät ja pakkaamme tuotteen.
6. Toimitamme tuotteet työmaalle/asennukseen/asiakkaalle täsmälleen sovittuna ajankohtana ja sovituissa erissä. Voimme myös varastoida tuotteita tarpeen mukaan.

Oma mallistomme

Aiccin oma mallisto koostuu valaisevista Aicci T1 sohva ja sivupöydistä, Aicci WL1-seinävalaisimista, jotka soveltuvat käytettäväksi myös peili ja peilikaappivalaisimena (IP20/IP44), sekä ergonomisista tietokonetyöhön suunnitelluista Aicci DL1 -työpöytävalaisimista. Valaisinvalmistajana me tarjoamme mallistomme valaisimia projektiisi myös erikoismitoilla ja -väreissä, -valonohjauksella.

Valmistamme Aicci-valaisimet Muuramessa, Keski-Suomessa sijaitsevissa toimitiloissamme. Tuotteillemme on myönnetty Design from Finland ja Avainlippu -merkki tunnustuksena suomalaisesta suunnittelusta ja valmistuksesta.

Kysy Aiccin asiakaskohtaisista valaisimista.

Soita myyntiin 010 418 1440
Lähetä meille viesti info@aicci.fi