Etsimme jälleenmyyjiä

Oletko kiinnostunut jälleenmyymään tuotteitamme? Edustat mahdollisesti kauppaa tai agentuuria?  Etsitkö kiinnostusta herättävää sisustustukseen tai valaistukseen liittyvää tuotetta tukemaan liiketoimintaanne?

Aicci Oy on vuodesta 2006 toiminut suomalainen valaisinlaitteiden suunnitteluun ja valmistukseen erikoistunut yritys. Vuoden 2020 toukokuussa liiketoimintamme laajenee valaistuksen ammattilaisten palveluista kuluttaja-asiakastuotteisiin uuden Aicci Light in Table -tuotekonseptin myötä. Etsimme nyt yhteistyökumppaneita ja jälleenmyyjiä edustamaan tuotteitamme.

Aicci T1 -pöytäsarja on yrityksemme ensimmäinen jälleenmyyntiin soveltuva tuote, joka kiinnostaa varmuudella sekä kuluttajia, että sisustuksen ja valaistuksen ammattilaisia. Tuoteperhe soveltuu eleganttina design valaisimen ja sisustuspöydän yhdistelmänä asiantuntevan sisutus-, huonekalu- tai valaisinlaitemyyntiin erikoistuneen myymälän, verkkokaupan ja agentuurin valikoimaan.

Valmistamme tuotteemme Muuramessa, Keski-Suomessa. Aicci T1 -pöydät tehdään tilauksesta, joten voimme toteuttaa myös räätälöityjä ratkaisuja tarpeisiinne. Olemme tuoteperheen suunnittelussa kiinnittäneet huomiota käytettävyyden ja vastuullisuuden lisäksi myös tuotteen toimituspakkaukseen, varastoitavuuteen ja kuljetettavuuteen.

Aicci T1 -pöytien lisäksi valmistamme tilauksesta myös vaativia ja räätälöityjä valaisinlaitteita ja valaistukseen liittyviä tuotteita eri toimialojen tarpeisiin, sisä- ja ulkovalaistuskohteisiin.

Kiinnostuitko meistä? Ota yhteyttä. Meitä kiinnostaa myös muu kaupallinen yhteistyö.

Lisätiedot ja yhteydenotot

Päivi Charpentier
paivi.charpentier@aicci.fi

 

 

 

 

 

 

 

 

Updating…
  • Ostoskori on tyhjä.