AicciT1-valaiseva-pöytä-Mukavaan-elämään-Lumoava- pöytäAicciT1-valaiseva-pöytä-Mukavaan-elämään-Lumoava- pöytä
Valaiseva pöytä tarjoaa pehmeää valoa mukavaan elämäänValaiseva pöytä tarjoaa pehmeää valoa mukavaan elämään

Tervetuloa Aiccin verkkosivuille ja verkkokauppaan

Aicci® on suomalainen valaisinvalmistaja, jonka tuotanto sijaitsee Muuramessa, Keski-Suomessa. Valmistamme älyvalaisevia sohva- ja sivupöytiä olo- ja makuuhuoneisiin, sekä asiakastiloihin, joissa arvostetaan miellyttävää ja hyvää oloa tukevaa monipuolisesti ohjattavissa olevaa valoa. Pöydissä on huippuluokan optiikka, laajasti säätyvät ledivalot ja Casambi-valonohjain. Tilaa valaisevat Aicci-pöydät verkkokaupastamme.

Suunnittelemme ja valmistamme lisäksi mittatilausvalaisimet- ja valaistusratkaisut asiakaskohtaisesti räätälöityinä yrityksille, jotka arvostavat korkeaa laatua ja projektikokemusta palvellen arkkitehteja, suunnittelijoita, valmistavaa teollisuutta ja kaupan alaa. Olemme toimittaneet valaisimia ja valaistukseen liittyviä tuotteita eri teollisuudenaloille, kuten rakennus-, huonekalu-, meri- ja koneteollisuudelle, ympäri maailmaa yli 14 vuoden ajan.

Pöydän ja valaisimen liitto

Aicci T1 -pöydät ovat monikäyttöisiä sohva- ja sivupöytiä ja tunnelmanluovia valaisimia oleskelu- ja makuutiloihin. Valaisimina ne tarjoavat poikkeuksellisen kaunista ja monipuolisesti säädettävissä olevaa valoa. Valitse itsellesi sopivin pöytä tai kokonaisuus sarjan viidestä eri kokoisesta pöydästä. Valittavana on kaksi eri rungon väriä: valkoinen ja musta. Valonlähdevaihtoina Casambi-ohjatut valkoiset ja värilliset ledit.

aicci-yopoytä1-960x1280pxaicci-yopoytä1-960x1280px
aicci-emmi-makuuhuoneenpoyta-960x1280pxaicci-emmi-makuuhuoneenpoyta-960x1280px

Aicci T1 -pöytä, koko S, valkoiset ledivalot

Houkuttelevaa valoa

Valon kiehtovuus syntyy pöytätason korkeudelta laajalle levittäytyvästä epäsuoran ja suoran valon yhdistelmästä. Pehmeästi ja häikäisemättömästi toteutettu pöytätaso valo on toteutettu jakamalla ja suodattamalla valo optisesti siten, että ylöspäin suuntautuvan suoran valon osuus on 1/3 ja epäsuoran alas suuntautuvan valon osuus on 2/3.

 

Katso video >

Valolla hyvää mieltä

Makuuhuoneessa Aicci T1 on yöpöytä, monipuolisesti säädettävä tunnelmavalaisin, sekä heräämisvalo. Haluatko herätä virkistävän sävyiseen valoon, joka simuloi nousevaa auringon valoa ja valmistautua lepoon rauhoittavassa lämminsävyisessä valossa? Kun pöytien valon syttyminen ja sammuminen, valonsävy ja -voimakkuus ajastetaan sopivasti päiväsi alkaa ja päättyy miellyttävässä valossa.

aicci_0220_02V-1439x1080pxaicci_0220_02V-1439x1080px
aicci-emmi-makuuhuoneenpoyta-1439x1080pxaicci-emmi-makuuhuoneenpoyta-1439x1080px

Aicci T1 -pöytä, koko S, säädettävät valkoiset ledivalot

aicci-sivupoytä-960x1279pxaicci_0220_04V-810x1080px
aicci-emmi-sivupoyta-960x1280pxaicci-emmi-sivupoyta-960x1280px

Aicci T1 -pöytä, koot M ja L, värilliset ledivalot

Älykäs valonohjaus

Aicci-pöydissä on Casambi-valonohjain, jolla voit säätä valoa ja vaihtaa tilasi tunnelman toiseen yhtä helposti kuin vierität näytöllä kuvaa. Käytä Casambi-sovellusta säätääksesi valaistusta intuitiivisesti ja kätevästi pitämällä suosikkivalosi aina hallittavissa: väri, värilämpötila, värikylläisyys, himmennystaso ja paljon muuta. Jokainen valaistusparametri on säädettävissä erikseen. Valon ohjaus tapahtuu langattomasti puhelimella, tabletilla ja älykellolla manuaalisesti tai ajastetusti. Kotimaiseen Casambi-valonohjausjärjestelmään on liitettävissä myös erilaisia katkaisimia, liiketunnistimia ja päivänvaloantureita, sekä tietysti eri valaisinvalmistajien valaisimia.

 

Lue lisää valonohjauksesta >

Sisustuksen viimeinen silaus

Aicci T1 -pöydät johdattavat tilaan, kokoavat ympärilleen ja toimivat katseen vangitsijoina. Kiehtova ja monikäyttöinen kaluste tarjoaa vapauden järjestää ja valaista viihtymisen, virittäytymisen ja levon kannalta tärkeät tilat.

aicci_0220_03V-1439x1080pxaicci_0220_03V-1439x1080px
aicci-emmi-sivupoyta-1600x1201pxaicci-emmi-sivupoyta-1600x1201px

Aicci T1 -pöytä, koko XS ja M, valkoinen runko, värilliset ledivalot

Aicci T1 -pöytä, koko S ja L, musta runko, värilliset ledivalot

Valaiseva pöytätaso

Aicci T1 -pöytien tasot on valmistettu laminoidusta lasista, turvalasista, jonka reunat ja nurkat on kauniisti pyöristetyt. Valaisevien tasojen väri ja valaistavan tilan tunnelma on sävytettävissä pöytien säädettävillä ja älykkäällä Casambi-valonhojauksella. Tason optiikka jakaa valon tasaisesti ja häikäisemättömästi koko pöytätason alalle pöytätason molemmin puolin. Valmistamme pöytiä kahdella eri valonlähdevaihtoehdolla: värillisillä ja valkoisen sävyisillä ledivaloilla.

AICCI28591AICCI28591
AICCI28592AICCI28592

Pöydät valkoisilla valonlähteillä

Säädettävät valkoiset valonlähteet ovat himmennettävät ja niiden värilämpötila säätyy lämpimän valkoisesta kylmään valkoiseen 2000 – 6500K portaattomasti. Nämä valonlähteet sopivat yöpöytään, jonka halutaan toimivan makuuhuoneen tunnelmallisena valaisimena ja erinomaisena heräämisvalona, joka simuloi auringon nousua.

Aicci T1 valkoiset valot säätyvät lämpimimmiksi kuin lämpimänä pidetty vanhanaikainen 2700K hehkulamppu ja kylmemmiksi kuin 5000K, josta käytetään nimitystä päivänvalo.

AICCI28588AICCI28588
AICCI28572AICCI28572
AICCI28586AICCI28586
AICCI28592AICCI28592

Pöydät värillisillä valonlähteillä

Säädettävillä värillisillä RGB-valonlähteillä valonväri on säädettävissä miljooniin eri sävyihin mukaan lukien hennot pastellin sävyt. Valoja voidaan himmentää ja niiden väriä ja värikylläisyyttä sätää. Värillisillä valoilla varustetut pöydät soveltuvat erityisen hyvin oleskelutiloihin, joiden tunnelmaan halutaan vaikuttaa valaistuksella.

Tutustu pöytien teknisiin tietoihin >

Tutustu valaiseviin pöytiin

Sisusta ja valaise Aicci-pöydillä

Toiminnallisuutta ja estetiikkaa
pöydän Casambi-valonohjauksella

Aicci T1 -pöytä uniikilla valolla

Aicci T1 -pöydälle 2020 Good Design® -tunnustus

Aicci Oy:n ja suunnittelijoiden Sauli Koukkari ja Päivi Charpentierin suunnittelema Aicci T1 -pöytä on saanut arvostetun 2020 Good Design® -tunnustuksen.

Good Design® on maailman vanhin ja tunnetuin muotoilupalkinto, joka jaettiin joulukuun lopussa 70. kerran eri kategorioiden parhaille tuotteille. Tunnustus nostaa esiin omaperäistä muotoilua ja innovatiivisia tuotekonsepteja. Eero Saarisen sekä Charles ja Ray Eamesin Chicagossa vuonna 1950 perustama Good Design® palkitsemisohjelman järjestää Chicago Athenaeum arkkitehtuurin ja muotoilun museo yhteistyössä Euroopan arkkitehtuurin, taiteen, muotoilun ja kaupunkisuunnittelun keskuksen kanssa.

Avainlippu ja Design from Finland -tunnus

Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt Aicci Oy:n Aicci T1 -pöydille Avainlippu ja Design from Finland -tunnuksen.

Avainlippu on merkki suomalaisesta työstä. Merkki voidaan myöntää tuotteelle, joka on valmistettu Suomessa. Lisäksi tuotteen suomalaisten kustannusten osuus tuotteen omakustannusarvosta, eli kotimaisuusasteen on oltava vähintään 50 prosenttia. Avainlippua kantaa yhteensä reilut 4500 suomalaista tuotetta, tuoteryhmää tai palvelua. Merkin myöntäessään Suomalaisen Työn Liitto sitouttaa yrityksen vastuullisen työn periaatteisiin: luomaan työpaikkoja, huomioimaan tuotannon ja toiminnan vastuullisuuden, sekä tukemaan työntekijöiden osaamista, hyvinvointia ja yhdenvertaisuutta.

Design from Finland -merkki on suomalaisen muotoilun osoittaja ja kertoo siitä, että muotoilun merkitys yrityksemme tuotteiden arvonmuodostuksessa on erityisen suuri.

Sininen Avainlippu ja Design from Finland -tunnukset Aicci Oy:lle merkiksi suomaisesta työstä ja muotoilusta.
aicci-sauli-paivi-960x1280pxaicci-sauli-paivi-960x1280px

Valolla hyvää mieltä

Me Aiccissa uskomme valoon voimavarana. Hyvä ja oikeanlainen valo tuottaa parhaimmillaan hyvää mieltä ja tukee jaksamista. Valossa erityisen tärkeää on, millaisena sen koemme. On yksilöllistä, miten kukin näkee ja kokee valon – miltä valo tuntuu.

Osin tästä syystä eri käyttökohteissa on valaistuksen osalta omat vaatimuksensa. Siksi toteutamme tuotteet tilauspohjaisesti tarkasti asiakasta kuunnellen ja käyttötarkoituksen mukaan optimoiden.

Toiminnassamme ja tuotteissa meille hyvää mieltä tuottavat esteettisyys, eettisyys ja ekologisuus.

Esteettisyys merkitsee meille visuaalisen kauneuden lisäksi valon tapaan kaikkea sitä, millaisia tunteita tuotteemme käyttäjissä tuottaa.

Eettisyys merkitsee meille sitä, että pidämme arvossa yksilöitä, sidosryhmiämme ja ympäristöämme.

Ekologisuuden osalta haastamme itsemme ajattelemaan toimintaamme ja tuotteitamme kokonaisvaltaisesti valmistustapa- ja materiaalivalinnoista lähtien tuotteiden elinkaaren loppuun.

Näin toimien uskomme tuottavamme valolla hyvää mieltä.

Lue tarinamme >

Tilaa uutiskirjeemme

Kuulet ensimmäisten joukossa Aiccin tuoteuutuuksista, tarjouksista ja tapahtumista.

Seuraa meitä

Updating…
  • Ostoskori on tyhjä.