Aicci-kauppasivun-banneriAicci-kauppasivun-banneri

Valaisevat pöydät

Aicci T1 pöydät on suunniteltu sinulle, joka arvostat miellyttävää valoa ja kauneutta sisustuksessa. Valaisevat sisustuspöytämme ovat sohvapöytiä ja sivupöytiä ja tunnelman luovia valaisimia, tiloihin, joihin halutaan kaunista ja säädettävissä olevaa valoa. Aicci pöydät on tarkoitettu käytettäväksi yksittäin ja erilaisina ryhminä. Makuuhuoneessa Aicci T1 pöytä korvaa perinteisen yöpöydän ja erillisen valaisimen, toimien myös erinomaisena heräämisvalona.

Valaisevien tasojen väri ja valaistavan tilan tunnelma on sävytettävissä pöytiin integroiduilla säädettävillä valoilla ja älykkäällä Casambi-valonohjaimella. Valmistamme pöytiä kahdella eri valonlähdevaihtoehdolla: värillisillä ja valkoisen sävyisillä ledivaloilla. Sarjassa on viisi kokoa. Rungon ja jalkaosien värisävyjä on kaksi, musta ja valkoinen.

Olemme tuoteperheen suunnittelussa kiinnittäneet huomiota yksityiskohtiin, käytännöllisyyteen ja tuotannon vastuullisuuteen, sekä pitkään käyttöikään. Pöytien rakenne on sellainen, että valonlähteet ja liitäntälaite ovat pitkästä käyttöiästään huolimatta helposti korjattavissa ja vaihdettavissa. Casambi X-press on lisävaruste, Aicci T1 -pöytien Casambi-valonohjaimen kanssa yhteen sopiva seinäkatkaisin.

Aicci T1 -pöydät on suunniteltu ja valmistetaan Muuramessa, Keski-Suomessa.

 

Updating…
  • Ostoskori on tyhjä.