Suomalainen valaisinvalmistaja Aicci uudisti pöydän rohkeasti – syntyi elegantti pöytä älyvalaisimen ominaisuuksilla

Suomalainen valaisinvalmistaja Aicci yhdisti sisustuspöydän ja älyvalaisimen ominaisuudet, ja tuo markkinoille kehittämänsä Aicci T1 -pöytäsarjan. Eleganttien pöytien tasot ovat älykkäästi ohjattavia valaisimia, jotka valaisevat kauniisti tason molemmin puolin. Tuotteet valmistetaan Muuramessa, Keski-Suomessa.

Aicci T1 -pöydät tarjoavat uudenlaisen vapauden järjestää ja valaista viihtymisen, virittäytymisen sekä levon kannalta tärkeät tilat. Langattomasti ohjattavan designpöytäsarjan pöydät johdattavat valollaan tilaan, kokoavat ympärilleen, toimivat katseen vangitsijoina, viimeistelevät sisustuksen ja luovat tunnelman.

”Lähtökohtamme oli kehittää laadukas valaisin, joka poikkeaa kaikista markkinoilla olevista tuotteista. Onnistuimme siinä niin hyvin, että suojasimme uniikin ideamme hakemalla sille patentin. Valmiissa tuotteessa minua erityisesti miellyttää viimeistellyt yksityiskohdat ja käytettävyys,” sanoo Aicci Oy yrittäjä Sauli Koukkari.

Miellyttävästi valaisevan pöydän valon kiehtovuus syntyy koko pöytätason muodostamasta häikäisemättömästä epäsuoran ja suoran valon yhdistelmästä. Aicci T1 pöydät toimivat ajastettuna makuuhuoneessa erinomaisena heräämisvalona ja illalla mielen rauhoittavana pehmeästi valaisevana valonlähteenä. Sirorakenteiset pöydät sopivat käytettäviksi sohvapöytinä, sivu- ja sarjapöytinä yksittäin ja erilaisina ryhminä.

Aicci T1 -pöytien valonohjain on Suomessa kehitetty Casambi. Valaistusta ohjataan iOs ja Android älylaitteilla: puhelimilla, tableteilla ja kelloilla manuaalisesti, ajastettuna ja automaattisesti tunnistimilla, sekä perinteisemmin seinäkatkaisimilla yksittäin ja ryhminä.

”Valoherkkänä pöytiä koekäyttäessä on ollut ihanaa herätä hiljalleen kirkastuvaan häikäisemättömään valoon, tulla pehmeästi pöytien valaisemaan kotiin ja rauhoittua illalla lempeässä valossa. Pöytien värilliset valot ovat kauneudessaan muuttaneet täydellisesti mielikuvani värillisistä valoista kodin valaistuksessa,” kertoo tuotekehitystiimin jäsen, sisustusarkkitehti Päivi Charpentier

Aicci T1 -pöytien käyttöönotto on helppoa: painat vain pistokkeen pistorasiaan, sekä lataat ja käynnistät Casambi-sovelluksen. Valonlähteinä ovat säädettävät valkoiset (2000 – 6500K) tai värilliset (RGB) ledivalot. Pöytiä on viisi kokoa. Rungon värit ovat musta ja valkoinen.

Aicci T1 -pöydät ovat osa uutta Aicci Light in Table -tuoteryhmää ja konseptia. Tuotteiden myymiseksi Aicci avaa verkkokaupan 5.5.2020 ja etsii yhteistyökumppaneita, sekä jälleenmyyjiä Suomesta ja Euroopan alueelta.

aicci-paivi-charpentier-180x180px

Media yhteydet

Päivi Charpentier
paivi.charpentier@aicci.fi
+358 (0)50 5264 254

Aicci yrityksenä

Aicci on pohjoismaista elämäntapaa edustava tuotemerkki ja erikoisvalaisimien suunnitteluun ja valmistukseen keskittynyt suomalainen Sauli Koukkarin vuonna 2006 Jyväskylään perustama yritys. Saulin omistautuminen ja visio ovat edelleen yrityksen perusta. Aicci on rakennettu päättäväisyydellä luoda valaistusratkaisuja, jotka muuttavat valaistusteknologian rajoja, ja asettavat yrityksen edelleen valaistusinnovaatioiden eturintamaan.

Tänään kaikille Aicci-tuotteille on ominaista ainutlaatuinen yhdistelmä miellyttävää valoa, ajatonta muotoilua ja vertaansa vailla oleva käsityötaitoa. Vuonna 2020 liiketoimintamme kansainvälistyy ja laajenee valaistuksen ammattilaisten palveluista kuluttaja-asiakastuotteisiin uuden Aicci Light in Table -tuotekonseptin myötä.

Aicci-kuvapankki

Aicci-kuvapankkikuvat ovat veloituksetta käytettävissä. Kuvien julkaisun yhteydessä tulee mainita valmistajan nimi. Toivomme, että ilmoitatte kuvien julkaisukäytöstä sähköpostitse info@aicci.fi.

Siirry kuvapankkiin >

Aicci Oy:n kansainvälistymishanke 2019

Kansainvälistymisessä meitä on tukenut Keski-Suomen ELY-keskus. Hanke kestää vuoden 2020 loppuun.

EUkehitysrahasto-EUvipuvoimaa-ELY-logot-FI-990x200px
Updating…
  • Ostoskori on tyhjä.