Aicci suunnittelee ja valmistaa valaisimia ja valaistusratkaisuja projektikohtaisesti

Valmistamme valaisimet ja valaistukseen liittyvät ratkaisut asiakkaan tarpeen mukaan. Palvelemme vuosikymmenien kokemuksella ammattilaisia. Työmme näkyy ja tuotteemme ovat käytössä rakennetuissa ympäristöissä – toimistorakennuksissa, kappakeskuksissa, hotelleissa, matkustajalaivoissa ja -terminaaleissa, museoissa ja ulkotiloissa yli 30 maassa. Aicci toimii myös valaisimien sopimusvalmistajana.

Aicci on suunnittelijan kumppani. Toteutamme valaisimet tiiviissä yhteistyössä asiakkaamme kanssa. Aiccin tiimi pitää lupaamansa aikataulua myöten. Autamme projektiisi liittyvissä kysymyksissä puhelimitse, sähköpostitse, Teams-palaverin puitteissa, sekä tietysti henkilökohtaisesti tavaten ja asioita yhdessä työstäen. Olemme sinun palveluksessasi yhden puhelinsoiton tai viestin päässä.

Soita 010 418 1440
Lähetä viesti info@aicci.fi

Aicci on uranuurtaja valopaneelien valmistuksessa

Olemme uranuurtaja valopaneelien ja valojohteisiin perustuvien valaisinlaitteiden kehittämisessä, suunnittelussa ja valmistuksessa. Olemme valmistaneet valopaneeleja, valaisevia pintoja, rakenteita ja kalusteita vuodesta 2006. Aiccin tuotevalikoimaan kuuluu käyttökohteen mukaan valmistettavat valopaneelit seiniin, kattoihin, lattioihin, kalusteisiin ja erilaisiin laitteisiin. Joustava suunnittelu- ja valmistustapamme taipuu sarjatuotannosta myös yksittäiskappaleiden valmistukseen.

Töitämme

Poimintoja asiakas- ja projektikohtaisista valaistusratkaisuista

Aicci Oy referenssi: Hotelli Marski by Scandic, seinävalopaneelitAicci Oy referenssi: Hotelli Marski by Scandic, seinävalopaneelit
Lentikulaariset valopaneelit
Hotelli Marski by Scandic, Helsinki
Aicci Oy referenssi: Aicci AI-LP02 valopaneeli, hissin valaistusAicci Oy referenssi: Aicci AI-LP02 valopaneeli, hissin valaistus
Valopaneelit hissiin
Neste Oyj pääkonttori, Espoo
Aicci Oy referenssi: Valolaatikko valoa läpäisevällä kankaallaAicci Oy referenssi: Valolaatikko valoa läpäisevällä kankaalla
Valaisimia- ja valaistusratkaisuja Suomen tarina -näyttelyyn
Suomen kansallismuseo, Helsinki
Aicci-referenssi-Finlandia-talo-Helsinki-valopaneeliseinäkkeet-1Aicci-referenssi-Finlandia-talo-Helsinki-valopaneeliseinäkkeet-1
Valopaneeliseinäkkeet
Finlandia-talo, yhdyskäytävä, Helsinki
Aicci-Oy-referenssi_thermal-colours_valaistussuunnittelu-L-I-T-E-designs_site-Kuopion-Energia_1440x1920px_nro009Aicci-Oy-referenssi_thermal-colours_valaistussuunnittelu-L-I-T-E-designs_site-Kuopion-Energia_1440x1920px_nro009
Thermal Colours -valoteos
Kuopion Energia, Kuopio
aicci-valaisinvalmistaja-referenssi-hellan-sydan-ymparistotaideteos-pelisjoki-joensuu-valokuva-levkaravanovaicci-valaisinvalmistaja-referenssi-hellan-sydan-ymparistotaideteos-pelisjoki-joensuu-valokuva-levkaravanov
Hellan Sydän -ympäristötaideteoksen valaistus
Pielisjoen ranta, Joensuu
Aicci Oy referenssi: Media City Bergen valomastotAicci Oy referenssi: Media City Bergen valomastot
Katuvalaisimet
Media City, Bergen, Norja
Aicci Oy referenssi: Myymälakaluste, Gondola hyllyAicci Oy referenssi: Myymälakaluste, Gondola hylly
Valaisevat myymäläkaluste
Gondola-hylly
Aicci Oy referenssi: Myymäläkalusteiden valaistusAicci Oy referenssi: Myymäläkalusteiden valaistus
Valaisinlaitteita myymäläkalusteisiin
Lumene, Stockmann-tavataratalo, Helsinki

Huolehdimme valmistuksesta kokonaisvaltaisesti

Asiakaskohtaisten valaistusratkaisujen toteutus on monimuotoinen palvelu, joka etenee askel askeleelta. Paras mahdollinen lopputulos syntyy osaavana yhteistyönä asiakkaan ja prosessissa mukana olevien toimijoiden kanssa. Palvelukokonaisuudesta sovitaan asiakkaan kanssa tapauskohtaisesti.

Palvelumme sisältö pääpiirteissään:

1. Laadimme valmistussuunnitelman asiakkaalta saatujen tietojen pohjalta. Meiltä syntyvät myös mallivalaisimet ja protot. Tarjoamme tarpeesi mukaan kaikki valaisimien suunnitteluun ja valmistukseen liittyvät suunnitelmat, testaukset ja asiakirjat.
2. Valmistamme ja tilaamme alihankkijoilta tarvittavat osat. Käytämme pääsääntöisesti suomalaisia alihankkijoita, joista valtaosa toimii oman toimipisteemme lähellä Keski-Suomessa.
3. Ostamme osan komponenteista suoraan valmistajilta ja osan yhteistyökumppaneilta Suomesta ja maailmalta. Suosimme ostoissa pitkäaikaisia kumppaneita, jotka takaavat meille kestävät ratkaisut ja varmat toimitukset.
4. Kokoonpanemme tuotteen ja testaamme sen toimivuuden kokoonpanon eri vaiheissa.
5. Valmistuksen päätteeksi tarkastamme valmiin tuotteen toimivuuden, kiinnitämme sähkölaite- ja tuotemerkinnät ja pakkaamme tuotteen.
6. Toimitamme tuotteet työmaalle/asennukseen/asiakkaalle täsmälleen sovittuna ajankohtana ja sovituissa erissä. Voimme myös varastoida tuotteita asiakkaan tarpeen mukaan.

Oma mallistomme

Aiccin tuotemallisto koostuu Aicci DL1 -sarjan työpöytävalaisimista, tunnelman luovista valaisevista Aicci T1 -pöydistä, joissa älyvalaistus on yhdistetty elegantteihin lasikantisiin sivu- ja sohvapöytiin, sekä selkeälinjaisista Aicci WL1 -sarjan seinä-, peili- ja peilikaapin valaisimista.

Valmistamme Aicci-valaisimet kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti Muuramessa, Keski-Suomessa, ja niille on myönnetty Design from Finland- ja Avainlippu.

Updating…
  • Ostoskori on tyhjä.