Aicci on erikoistunut räätälöityjen valaistusratkaisujen toteuttamiseen.

Valmistamme yksilöllisesti valaisimia ja valaistukseen liittyviä ratkaisuja halutun kokoisina sarjoina, ja myös yksittäiskappaleina. Palvelemme vuosikymmenien kokemuksella ammattilaisia, suunnittelijoita, arkkitehteja ja valmistavaa teollisuutta.

Autamme valaistusprojektiisi liittyvissä kysymyksissä puhelimitse, sähköpostitse, Teams-palaverin puitteissa, sekä tietysti henkilökohtaisesti tavaten, valaistuskohteeseesi tutustuen ja asioita yhdessä työstäen. Olemme sinun palveluksessasi yhden puhelinsoiton tai viestin päässä.

Soita 010 418 1440
Lähetä viesti info@aicci.fi

Aicci on uranuurtaja valopaneelien valmistuksessa

Olemme uranuurtaja valopaneelien ja valojohteisiin perustuvien valaisinlaitteiden kehittämisessä, suunnittelussa ja valmistuksessa. Olemme valmistaneet valopaneeleja, valaisevia pintoja, rakenteita ja kalusteita vuodesta 2006. Aiccin tuotevalikoimaan kuuluu käyttökohteen mukaan valmistettavat valopaneelit seiniin, kattoihin, lattioihin, kalusteisiin ja erilaisiin laitteisiin. Joustava suunnittelu- ja valmistustapamme taipuu sarjatuotannosta myös yksittäiskappaleiden valmistukseen.

Töitämme

Työmme näkyy ja valmistamme valaisimet ovat käytössä koneissa ja laitteissa, kalusteissa, sisustuksissa, sekä arkkitehtuurikohteissa erilaisissa rakennetuissa ympäristöissä – toimistorakennuksissa, kappakeskuksissa, hotelleissa, matkustajalaivoissa ja -terminaaleissa, museoissa, asunnoissa ja ulkotiloissa yli 30 maassa.

Tässä poimintoja yksilöllisistä asiakas- ja projektikohtaisista valaistusratkaisuista:

Aicci Oy referenssi: Hotelli Marski by Scandic, seinävalopaneelitAicci Oy referenssi: Hotelli Marski by Scandic, seinävalopaneelit

Lentikulaariset valopaneelit
Hotelli Maski by Skandic, Helsinki

Aicci Oy referenssi: Aicci AI-LP02 valopaneeli, hissin valaistusAicci Oy referenssi: Aicci AI-LP02 valopaneeli, hissin valaistus

Valopaneelit hissiin
Neste Oyj pääkonttori, Espoo

Aicci Oy referenssi: Valolaatikko valoa läpäisevällä kankaallaAicci Oy referenssi: Valolaatikko valoa läpäisevällä kankaalla

Valaisinlaitteita Suomen tarina -näyttelyyn
Suomen kansallismuseo, Helsinki

Aicci-referenssi-Finlandia-talo-Helsinki-valopaneeliseinäkkeet-1Aicci-referenssi-Finlandia-talo-Helsinki-valopaneeliseinäkkeet-1

Valopaneeliseinäkkeet
Finlandia-talon yhdyskäytävä, Helsinki

aicci-valaisinvalmistaja-referenssi-hellan-sydan-ymparistotaideteos-pelisjoki-joensuu-valokuva-levkaravanovaicci-valaisinvalmistaja-referenssi-hellan-sydan-ymparistotaideteos-pelisjoki-joensuu-valokuva-levkaravanov

Hellan Sydän -ympäristötaideteoksen valaistus,
Pielisjoen ranta, Joensuu

Aicci Oy referenssi: Myymälakaluste, Gondola hyllyAicci Oy referenssi: Myymälakaluste, Gondola hylly

Valaisevat myymäläkalusteet,
Gondola-hylly

Aicci Oy referenssi: Myymäläkalusteiden valaistusAicci Oy referenssi: Myymäläkalusteiden valaistus

Valaisinlaitteita Lumene-myymäläkalusteisiin,
Stockmann-tavaratalo, Helsinki

Huolehdimme valmistuksesta kokonaisvaltaisesti

Asiakaskohtaisten valaistusratkaisujen toteutus on monimuotoinen palvelu, joka etenee askel askeleelta. Paras mahdollinen lopputulos syntyy osaavana yhteistyönä asiakkaan ja prosessissa mukana olevien toimijoiden kanssa. Palvelukokonaisuudesta sovitaan asiakkaan kanssa tapauskohtaisesti.

Palvelumme sisältö pääpiirteissään:

1. Laadimme valmistussuunnitelman asiakkaalta saatujen tietojen pohjalta. Meiltä syntyvät myös mallivalaisimet ja protot. Tarjoamme tarpeesi mukaan kaikki valaisimien suunnitteluun ja valmistukseen liittyvät suunnitelmat, testaukset ja asiakirjat.
2. Valmistamme ja tilaamme alihankkijoilta tarvittavat osat. Käytämme pääsääntöisesti suomalaisia alihankkijoita, joista valtaosa toimii oman toimipisteemme lähellä Keski-Suomessa.
3. Ostamme osan komponenteista suoraan valmistajilta ja osan yhteistyökumppaneilta Suomesta ja maailmalta. Suosimme ostoissa pitkäaikaisia kumppaneita, jotka takaavat meille kestävät ratkaisut ja varmat toimitukset.
4. Kokoonpanemme tuotteen ja testaamme sen toimivuuden kokoonpanon eri vaiheissa.
5. Valmistuksen päätteeksi tarkastamme valmiin tuotteen toimivuuden, kiinnitämme sähkölaite- ja tuotemerkinnät ja pakkaamme tuotteen.
6. Toimitamme tuotteet työmaalle/asennukseen/asiakkaalle täsmälleen sovittuna ajankohtana ja sovituissa erissä. Voimme myös varastoida tuotteita asiakkaan tarpeen mukaan.

Oma mallistomme

Aiccin oma mallisto koostuu tunnelman luovista lasikantisista valaisevista Aicci T1 sivu- ja sohvapöydistä, selkeälinjaisista Aicci WL1 -sarjan seinä-, peili- ja peilikaapin valaisimista (IP20/IP44), sekä ergonomisista Aicci DL1 työpöytävalaisimista, jotka on suunniteltu korkeussäädettäviin työpöytiin ja tietokonetyöhön. Kaikkia mallistomme valaisimia on saatavana sisäänrakennetulla Casambi-valonohjauksella.

Valmistamme Aicci-malliston valaisimet kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti toimipisteessämme Muuramessa, Keski-Suomessa ja kaikille tuotteille on myönnetty Design from Finland ja Avainlippu-merkki.

Updating…
  • Ostoskori on tyhjä.