Aicci myymäläkaluste Gondola-hyllyAicci myymäläkaluste Gondola-hylly

Suunnittelijapalvelu

Aiccin suunnittelijapalvelu on ammattilaisille tarjottava palvelu valaistusratkaisujen suunnitteluun. Pyrkimyksenämme on tehdä suunnittelutyöstäsi helpompaa ja nopeampaa. Autamme projektiisi liittyvissä valmistettavia valaisinlaitteita ja valaistuksia koskevissa kysymyksissä sähköpostitse, puhelimitse, Teams-palaverilla ja henkilökohtaisella käynnillä.

Soita 010 418 1440
Lähetä viesti info@aicci.fi

Töitämme

Poimintoja asiakas- ja projektikohtaisista valaistusratkaisuista

Aicci Oy referenssi: Hotelli Marski by Scandic, seinävalopaneelitAicci Oy referenssi: Hotelli Marski by Scandic, seinävalopaneelit
Lentikulaariset valopaneelit
Hotelli Marski by Scandic, Helsinki
Aicci Oy referenssi: Aicci AI-LP02 valopaneeli, hissin valaistusAicci Oy referenssi: Aicci AI-LP02 valopaneeli, hissin valaistus
Hissivalopaneelit
Neste Oyj pääkonttori, Espoo
Aicci Oy referenssi: Valolaatikko valoa läpäisevällä kankaallaAicci Oy referenssi: Valolaatikko valoa läpäisevällä kankaalla
Näyttelyvalaistusratkaisuja Suomen tarina -näyttelyyn
Suomen kansallismuseo, Helsinki
Aicci-referenssi-Finlandia-talo-Helsinki-valopaneeliseinäkkeet-1Aicci-referenssi-Finlandia-talo-Helsinki-valopaneeliseinäkkeet-1
Valopaneeliseinäkkeet
Finlandia-talo, yhdyskäytävä, Helsinki
Aicci-Oy-referenssi_thermal-colours_valaistussuunnittelu-L-I-T-E-designs_site-Kuopion-Energia_1440x1920px_nro009Aicci-Oy-referenssi_thermal-colours_valaistussuunnittelu-L-I-T-E-designs_site-Kuopion-Energia_1440x1920px_nro009
Valoteos
Therma Colours -teos, Kuopion Energia, Kuopio
aicci-valaisinvalmistaja-referenssi-hellan-sydan-ymparistotaideteos-pelisjoki-joensuu-valokuva-levkaravanovaicci-valaisinvalmistaja-referenssi-hellan-sydan-ymparistotaideteos-pelisjoki-joensuu-valokuva-levkaravanov
Ympäristötaideteoksen valaistus
Hellan Sydän, Pielisjoen ranta, Joensuu
Aicci Oy referenssi: Myymälakaluste, Gondola hyllyAicci Oy referenssi: Myymälakaluste, Gondola hylly
Myymäläkaluste
Gondola-hylly
Aicci Oy referenssi: Media City Bergen valomastotAicci Oy referenssi: Media City Bergen valomastot
Katuvalaisimet
Media City, Bergen, Norja
Aicci Oy referenssi: Myymäläkalusteiden valaistusAicci Oy referenssi: Myymäläkalusteiden valaistus
Myymäläkalusteiden valaisinlaitteita
Lumene, Stockmann-tavataratalo, Helsinki

Huolehdimme valmistuksesta kokonaisvaltaisesti

Asiakaskohtaisten valaistusratkaisujen toteutus on monimuotoinen palvelu, joka etenee askel askeleelta. Paras mahdollinen lopputulos syntyy osaavana yhteistyönä asiakkaan ja prosessissa mukana olevien toimijoiden kanssa. Palvelukokonaisuudesta sovitaan asiakkaan kanssa tapauskohtaisesti.

Palvelumme sisältö pääpiirteissään:

1. Laadimme valmistussuunnitelman asiakkaalta saatujen tietojen pohjalta. Meiltä syntyvät myös mallivalaisimet ja protot. Tarjoamme tarpeesi mukaan kaikki valaisimien suunnitteluun ja valmistukseen liittyvät suunnitelmat, testaukset ja asiakirjat.
2. Valmistamme ja tilaamme alihankkijoilta tarvittavat osat. Käytämme pääsääntöisesti suomalaisia alihankkijoita, joista valtaosa toimii oman toimipisteemme lähellä Keski-Suomessa.
3. Ostamme osan komponenteista suoraan valmistajilta ja osan yhteistyökumppaneilta Suomesta ja maailmalta. Suosimme ostoissa pitkäaikaisia kumppaneita, jotka takaavat meille kestävät ratkaisut ja varmat toimitukset.
4. Kokoonpanemme tuotteen ja testaamme sen toimivuuden kokoonpanon eri vaiheissa.
5. Valmistuksen päätteeksi tarkastamme valmiin tuotteen toimivuuden, kiinnitämme sähkölaite- ja tuotemerkinnät ja pakkaamme tuotteen.
6. Toimitamme tuotteet työmaalle/asennukseen/asiakkaalle täsmälleen sovittuna ajankohtana ja sovituissa erissä. Voimme myös varastoida tuotteita asiakkaan tarpeen mukaan.

Oma mallistomme

Vuonna 2020 Aicci lanseerasi oman laajenevan valaisinmalliston. Mallistollaan Aicci jatkaa suomalaista muotoiluperinnettä, jossa yhdistyy materiaalien ominaisuuksien ja korkean teknologian omakohtainen tuntemus, aikaa kestävä muotoilu ja käsityö.

Mallisto koostuu tunnelman luovista valaisevista Aicci T1 -pöydistä, joissa älyvalaistus on yhdistetty elegantteihin lasikantisiin sivu- ja sohvapöytiin. Oleskekelu- ja makuutilojen valaisimina ne tarjoavat kotiin ja julkisiin tiloihin kaunista ja rauhallista monipuolisesti ohjattavaa valoa. Pöytien juju on kahteen suuntaan valaisevassa pöytätasossa, joka sävyttää ja valaisee pöytätason ympäristöineen.

Aicci T1 -pöydät on palkittu arvostetulla Chicago Athenaeumin Good Design® -muoloilualan tunnustuksella ja sarjalle on myönnetty Design from Finland- ja Avainlippu-tunnus. Valmistamme Aicci-tuotteet kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti tuotantotiloissamme Muuramessa, Keski-Suomessa.

aicci-t1-yöpöytä-banner-1aicci-t1-yöpöytä-banner-1
aicci-t1-yöpöytä-banner-3aicci-t1-yöpöytä-banner-3
aicci-t1-yöpöytä-banner-2aicci-t1-yöpöytä-banner-2
Updating…
  • Ostoskori on tyhjä.