Projektivalaistus

Olemme poimineet tähän osioon muutaman toteuttamamme projektivalaistuksen.

Valopaneeliseinäkkeitä


Ledivalaistuja seinäkkeitä Finlandia-talon ja Töölönlahden pysäköintilaitoksen yhdyskäytävätiloissa, Helsingissä. Eloisat valopinnat jäljittelevät Finlandia-talon marmorisia seinäpintoja. Kokonaispinta-ala on n. 145 m2. Kohteen suunnittelusta vastasi Pöyry Finland Oy ja työn tilaajana toimi Lemminkäinen Group.

Valofriisi

  
Aiccin toteuttama miljöövalaistuskohde, ledivalofiisit Kauppakeskus Myyrmannissa, Vantaalla. Valofriisien kokonaispituus on n. 100 metriä. Asiakas oli Citycon Oyj ja työn tilaajana toimi kohteen pääurkoitsija Wareco Oy.

Valopaneelit seinään kiinnitettyinä ja opastintauluina


Auriga Business Centerin hissiaulojen seinäpintojen ledivalopaneelit Turussa toteuttetiin Aiccin kehittämällä ja mallisuojaamaalla AI LP 02 valopaneelilla. Paneelissa on avattava profiilirakenne, joka mahdollistaa valopaneelien huollon ja valonlähteiden vaihdon. Tämä takaa paneeleille pitkän käyttöiän. Seinään kiinnitetyt valopaneelit palvelevat kohteessa myös valaistuina opastetauluina. Valopaneelien kokonaispinta-ala on n. 25 m2.

Ulkotilan valopilarit

LED illuminated pillar
Ledivalaistut valopilarit Bilia Kaivokselan sisäänkäynnin yhteydessä, Vantaalla.

Kiertovesikasvatusaltaiden valokannet

width=
Kalan kiertovesikasvatusaltaiden ledivalaistut valokannet toteutettiin Luonnonvarakeskuksen (Luke) kalanviljelylaitoksen Laukaan toimipisteen käyttöön. Aicci suunnitteli ja valmisti saranoidut valokannet, joihin tehtiin tarvittavat läpivientiaukot putkille ja integroitiin kalanruokinta-automaatit. Valokuva: Tapio Kiuru.