Usein kysytyt kysymykset

Kysy – me vastaamme

Aicci T1 -pöydät ovat uusi ja uniikki tuoteperhe, mistä olemme koonneet kattavan tietopaketin tälle sivustolle. Kun sinulle herää kysymyksiä lähetäthän meille viestin. Vastaamme mielellämme ja täydennämme tätä usein kysyttyjen kysymysten luetteloa.

Yhteystiedot

Aicci Oy

Punasillantie 33
40950 Muurame
puh. 010 418 1440
s-posti: info@aicci.fi

Y-tunnus: 2076700-6

Yhteydenottolomake

  Mitä meiltä on kysytty

  Mitä Aicci tarkoittaa?

  Meiltä kysytään usein mitä yrityksemme nimi Aicci tarkoittaa. Aicci vastaa englannin kielistä ilmaisua ”I see” viitaten näkemiseen. Yleinen sanonta tarkoittaa pohjimmiltaan myös ”ymmärrän mitä sanot”. Aicci muoto on vanhaa kelttiläistä Irlannissa käytettyä kieltä.

  Yrityksemme toiminta liittyy näkemiseen ja edellyttää lisäksi valaistukseen liittyen asioiden ja asiakkaidemme tarpeiden laaja-alaista observointia ja ymmärtämistä. Siksi Aicci on yrityksellemme ja tuotteillemme outoudessaan mielestämme osuva nimi.

  Sanan aicci etymologiasta löytyy tietoa mm. WordSence.eu-sanakirjasta: https://www.wordsense.eu/feic/

  Mikä on Casambi?

  Casambi on valonohjain.

  Koska mieli muuttuu, sisustukset ovat erilaisia ja jokainen kokee ja tuntee valon eri lailla, kaikki Aicci-pöydät on varustettu vakiona älykkäällä valonohjaimella. Pöytien ohjaimella valoa voi himmentää, sekä valon väriä ja värikylläisyyttä säätää. Pöytien älykäs valaistuksen ohjaus mahdollistaa erilaisten valaistustunnelmien ja -tilanteiden luomisen ja säädön, joko manuaalisesti tai ohjelmoidusti ajastettuna. Luotettava Casambi-ohjausjärjestelmä soveltuu sekä yksityiseen, että ammattikäyttöön.

  Aicci on Casambin kumppani ja Aicci T1 -pöydissä on alkuperäiset Casambi-ohjaimet. Kaikki Casambin alkuperäiset tuotteet, samoin kuin kaikki Casambi-kumppanien tuotteet, ovat 100% yhteensopivia keskenään. Kaikki Casambi Ready -tuotteet on määriteltyjä ja niitä käytetään Casambi-sovelluksen kanssa, joka on ladattavissa veloituksetta iOS- että Android -laitteisiin.

  Löydät sivuiltamme lisätietoa Casambista (klikkaa vesaalia tekstiä)
  Aicci T1 pöytien valon ohjaus ja tietoa Casambi X-press seinään asennettavissa olevasta katkaisimesta
  Casambi-sovelluksen lataus ja käyttöohje
  Casambi X-press käyttöohje

  Löytääksesi enemmän tietoa Casambista sen toiminnoista ja Casambi-tuotteista klikkaa www.casambi.com.

   

   

  Updating…
  • Ostoskori on tyhjä.