Langaton Casambi-valonohjain

Valaisevat Aicci T1 -pöydät ja osa Aiccin valmista muista valaisimista ovat Casambi Ready -valaisimia, koska valaistustarpeet muuttuvat, sisustukset ovat erilaisia ja jokainen kokee ja tuntee valon eri lailla. Casambi Ready -tuotteissa on vakiona älykäs Casambi-valonohjain. Ohjaimen ansiosta valon ominaisuudet ovat helposti muokattavissa. Valon syttymis- ja sammumistavan lisäksi valon kirkkaus, sävy ja sävyn intensiivisyys ovat säädettävissä.

Casambi-valonohjaimella varustetun valaisimen valon ominaisuuksia on helppo ja nopea muokata. Valaistusta muuntelemalla myös tilan tunnelma muuttuu hetkessä. Laajasti säätyvillä valonlähteillä varustettua valaisinta voi käyttää monipuolisesti useassa eri käyttötarkoituksessa.

Casambi on kotimaisen Casambi Technologies -yhtiön kehittämä langattomaan Bluetooth teknologiaan perustuva valonohjain. Voit käyttää Casambi-sovellusta säätääksesi valaistusta intuitiivisesti ja kätevästi pitämällä suosikkivalosi hallittuna koko ajan: väri, värilämpötila, värikylläisyys, himmennystaso ja paljon muuta. Jokainen valaistusparametri voidaan säätää erikseen.

Monipuolinen ja joustava Casambi-valonohjaus

Aicci T1 -pöydät ovat Casambi Ready -laitteita, joiden valon ohjaus perustuu langattomaan Bluetooth Low Energy -tiedonsiirtotekniikkaan, jossa useampi laite voi keskustella toistensa kanssa Bluetooth mesh -verkon avulla ilman erillisiä reitittimiä.

Ohjaus tapahtuu iOs ja Android laitteilla, puhelimilla, tableteilla ja älykelloilla. Valkoinen ledivalo on ohjattavissa myös perinteisemmin erillisillä Casambi seinäkatkaisimilla ja painikkeilla. Lisäksi valonohjaukseen on liitettävissä sensoreita, kuten liiketunnistimia ja päivänvaloantureita.

Valaisimia voi ryhmitellä joustavasti, jolloin esim. makuuhuoneen parisängyn yöpöytien valaistuksen voi ohjata toimimaan yksittäin, pareittain tai osana suurempaa ryhmää. Vastaavasti oleskelutilojen pöytien valaistusta voi ohjata halutusti yksittäin ja ryhmänä.

Yhteensopiva ja laajennettava valaistuksenohjaus

Casambi on laitevalmistajariippumaton valaistuksenohjausjärjestelmä. Se on helposti ja joustavasti laajennettavissa. Samaan ohjaukseen voi liittää tilan muita valaisimia tai vaikkapa koko kiinteistön valaistuksen. Aicci-pöytien kanssa samaan ohjaukseen tai ryhmään voi liittää joustavasti muita Casambi-valaisimia eri valaisinvalmistajilta. Kaikki alkuperäiset Casambi-natiivit laitteet ovat keskenään 100 % yhteensopivia.

Samaan ohjaukseen on liitettävissä myös nk. Casambi -yhteensopivia laitteita. Casambi tukee Bluetooth 4.0 -standardin ja Apple iOs ja Android -laitteiden lisäksi mm. Philips Hue, DALI, EnOcean, ja iBeacon laitteita, sekä yleisimpiä himmennysteknologioita.

 

Valaistuksessa Casambi-valonohjain tarjoaa monia etuja:

• Manuaalinen ja kellonajan mukaan ajastettavissa oleva langaton valonohjaus.
• Valaistuksen himmennys
• Dynaaminen tunnelmien luontimahdollisuus
• Viimeistelet sisustuksen ja sen yksityiskohdat helposti ja nopeasti.
• Eri käyttäjät voivat säätää valaistuksen vaivattomasti mieleisekseen.
• Valolla voi rytmittää päivää, mikä voi edistää ja tukea hyvinvointia ja jaksamista. Valaistuksen ohjausta voi käyttää apuna päivärytmin palauttamisessa ja tuessa, virittäytymisessä ja rauhoittumisessa. Valon spektriä, voimakkuutta ja ajoitusta säätämällä valolla voidaan vaikuttaa muun muassa vireyteen, uneen, mielialaan ja yleiseen hyvinvointiin.
• Casambi on joustavasti laajennettavissa oleva valonohjausjärjestelmä. Voit liittää samaan ohjaukseen useampia valonlähteitä, valaisimia, katkaisimia, liiketunnistimia ja päivänvaloantureita eri valmistajilta.
• Etäkäyttömahdollisuus hyödyntäen valaistusverkkoa – joskus voi olla tarpeellista säätää valaistusta, vaikka et itse olisi edes paikan päällä.
• Ledien käyttöikää voidaan pidentää valonlähteitä himmentämällä, jolloin valonlähteet ovat harvoin täydellä teholla päällä.
• Säästää energiaa, kun valaisimet ovat päällä silloin ja vain sillä teholla, kun niitä tarvitaan.

Heti käyttövalmis Casambi-valonohjaus

Aicci-pöydän Casambi Ready -valonohjauksen käyttöönotto on nopeaa ja helppoa: painat vain pöydän pistokkeen pistorasiaan ja lataat Casambi-sovelluksen puhelimeen, tablettiin tai älykelloon. Sovellus on ladattavissa ilmaiseksi Google Play ja App Store -kaupoista.

Lataa iOs Casambi-sovellus >

Lataa Android Casambi-sovellus >

Sovelluksen lataus ja käyttöönotto

Aicci-pöytien käyttöönotto Casambi-sovelluksella on helppoa. Seuraa näitä yksinkertaisia ohjeita:

1. Varmista, että Bluetooth on päällä iOs tai Android matkapuhelimessa/tabletissa/älykellossa
2. Lataa Casambi-sovellus Apple App Storesta tai Google Play Kaupasta.
3. Aseta Aicci-pöydän pistoke pistorasiaan.
4. Avaa ohjainlaitteesi Casambi-sovellus.
5. Sovellus löytää automaattisesti kaikki verkkovirtaan kytketyt Casambi-laitteet.
6. Napauta ”Ota käyttöön” -tekstikenttää. 
7. Sovellus lisää Aicci-pöydän automaattisesti verkkoon ja avaa Valaisimet-välilehden, missä voit ohjata valoa.

Tarkemmat käyttöohjeet ja tietoa Casambi:sta sivulta: Materiaalipankki >

Xpress-katkaisija

Xpress-katkaisija on paristökäyttöinen Casambi-seinäkatkaisija, joka on varustettu magneetilla siten, että sen voi napata helposti käteen ja sinne missä haluat käyttää sitä. X-pressin käyttöominaisuudet määritellään käyttöönoton yhteydessä iOs ja Android laitteisiin ilmaiseksi ladattavalla Casambi-sovelluksella.

Huomaa, että Aicci-pöytien Casambi-valonohjaus ei edellytä katkaisijan käyttöä. Erilliset Casambi yhteensopivat katkaisimet ja kaukosäätimet ovat Casambi-järjestelmän kanssa yhteensopivia lisävarusteita. Casambi-yhteensopivia katkaisimia ja kauko-ohjaimia on myös muilla valmistajilla. Löydät niistä tietoa mm. Casambin nettisivuilta kohdasta Ecosystem/Casambi Ready products/Switches.

Xpress-katkaisijan ominaisuudet:

Soveltuu valkoisten ledivalonlähteiden ohjaukseen.

• Valaisimen ohjaus
• Valaisinryhmän ohjaus
• Kaikkien valaisimien ohjaus
• Valaistustilan ohjaus
• Animaatioiden ohjaus
• Tasainen himmennys
• Värilämpötilan muutos

Casambi Xpress -katkaisia Casambi-valonohjaukseen

Löydät ladattavat Xpress tuotetiedot ja käyttöohjeen

Materiaalipankki sivulta >

Updating…
  • Ostoskori on tyhjä.