Yritys Aicci Oy

Aicci on erikoisvalaisinvalmistaja, joka suunnittelee, kehittää ja valmistaa korkeatasoisia paneelivalaisimia ja toteuttaa projektivalaistuksia. Olemme hankekohtaisten valaistusratkaisujen lisäksi valaisinlaitteiden sopimusvalmistaja ja harjoitamme tuotteiden valmistukseen liittyen myös komponenttien maahantuontia.

Tunnemme valojohdelevyn

Erikoisosaamistamme ovat valopaneelit ja erilaiset reunavalaistut valojohdelevyyn perustuvat valaistusratkaisut. Aicci on valmistanut valojohdelevyyn perustuvia valaistusratkaisuja valaisten rakennettuja ympäristöjä, rakennuksia, kalusteita ja laitteita.

Yli 10-vuoden kokemuksella

Yhtiö Aicci Oy on vuonna 2006 perustettu ja se on toimittanut valmistamiaan valaisinlaitteita noin 20 maahan. Tuotanto- ja tuotekehitystilamme sijaitsevat Keski-Suomessa Muuramessa ja myyntikonttorimme Muuramessa ja Helsingissä.

Palvelemme ammattilaisia

Asiakkaamme ovat yrityksiä ja julkisen sektorin palvelun tarjoajia. Valmistettavien tuotteiden laadun varmistamiseksi Aicci tarjoaa suunnittelijoiden, arkkitehtien, valaistus- ja sähköalan ammattilaisten sekä valmistavan teollisuuden käyttöön suunnittelu ja tuotekehityspalveluja.

Optimoituja ratkaisuja

Aicci toteuttaa yksittäiset valaisinlaitteet ja valaistuskokonaisuudet, sekä tarjoaa asiakkaan kohteen mukaan optimoidut ratkaisut, jotka takaavat toteutuksen ja huollon toimivuuden niin, että varaosia on saatavilla vielä vuosienkin päästä.