Valopaneelit

Valopaneeli on ohut erinomaisesti valaiseva ledivalopinta, jonka ominaisuudet perustuvat reunasta valaistuun akryylistä erikoistyöstettyyn valoa johtavaan levyyn. Suunnittelemme ja valmistamme valopaneeleja asiakkaan käyttötarkoituksen ja mittojen mukaan kohteen erityisvaatimukset ja tilaajan toiveet huomioiden. Erilaiset materiaalit, rakenteet, muodot ja asennettavuus mahdollistavat valopaneelien käytön hyvin erilaisissa valaistuskohteissa sisätiloissa ja ulkona.

Mittojen mukaan

Toteutamme valopaneelit käyttökohteen mittojen mukaan yksittäiskappaleina tai sarjatuotantona. Yksittäinen 30 mm paksu valopaneeli lasipinnalla toteutettuna voi olla maksimissaan kokoa 2000 mm x 3000 mm. Laajempia valopintoja saadaan aikaiseksi paneeleita yhdistämällä. Ohuimpien valmistamiemme valopaneelien paksuus on 4 mm.

Erilaisia muotoja ja aukkoja

Paneelin mitoituksen lisäksi myös paneelien geometrinen muoto on määriteltävissä. Valopaneeli voi olla muutakin kuin neliö tai suorakaide. Olemme valmistaneet monimuotoisia suora- ja kaarevasivuisia valopaneeleja. Ja vaikka paneelien valopinnat ovat useimmiten suoria, voimme haluttaessa toteuttaa valopaneeleja myös kaarevapintaisina. Teemme valopaneeleihin myös aukkoja esimerkiksi tekniikan asennuksia silmällä pitäen.

Asennus ja liittimet käyttökohteen mukaan

Paneelit ovat asennettavissa rakenteisiin kuten: seinään, kattoon tai lattiaan, erilaisten ikkuna- ja valoaukkojen yhteyteen, katteiksi, tilanjakajiksi, kalusteisiin tai laitteisiin. Asennustapa ja liittimet on valittavissa käyttökohteen mukaan. Asennus voi olla esimerkiksi kiinteä pinta-asennus, piilokiinnitys, saranoitu ja avattava tai pikaliittimin irrotettavissa oleva.

Pintamateriaalit ja -käsittelyt sekä valaistustekniset ominaisuudet

Valopaneelin pinta- ja taustalevynä voidaan käyttää erilaisia valoa läpäiseviä, suuntaavia, heijastavia ja sirottavia levyjä. Materiaaliltaan pintalevy voivat olla lasia, akryylia tai polykarbonaattia. Reunavalaistujen paneelien reuna- ja kehysprofiilit ovat anodisoitua, pinnoitettua tai RAL sävyihin maalattua alumiinia. Ledit ja valonohjaus ovat valittavissa käyttötarkoituksen ja kohteen mukaan.

Huollettavuutta avattavalla rakenteella

Aiccin kehittämät ja mallisuojaamat avattavat kehysrakenteet mahdollistava valopaneelien poikkeuksellisen pitkän käyttöiän ja huollettavuuden. Huollettavan ledivalopaneelin komponentit voidaan huoltaa tai vaihtaa yksinkertaisesti ja nopeasti. Tämä pidentää merkittävästi paneelin käyttöikää, säästää kustannuksia ja on ekologista.

Autamme suunnittelussa

Jos mietit valopaneelin käyttöä jossakin kohteessa ota meihin yhteyttä. Autamme mielellämme toteutuksen suunnittelussa ja tarjoamme kohteen mukaan optimoidut ratkaisut, jotka takaavat tarkoituksenmukaisen toteutuksen, mahdollistaen myös valopaneelin huollettavuuden.

Ominaisuudet

 • Näkyvyys

  Erinomainen kirkkaus ja valon tasaisuus.

  Valon voimakkuus jopa 5000 luksia.

 • Energiataloudellisuus

  Energian kulutus keskimäärin vain 35W/ m2.

  Säästö noin 60% verrattuna loisteputkivaloihin.

 • Pitkäikäisyys

  Mekaanisesti akryyliin työstetty kuviointi takaa pitkän käyttöiän.

  Led valojen elinikä 30.000h. Akryylilevy 20v.

 • Rakenteen erinomaisuus

  Ohuimmat valolevyt ovat vain 5mm paksua lasertekniikalla työstettyä erikoisvalmisteista akryyliä.

 • Käytettävyys

  Vesitiivis luja rakenne ja rikkoutumattomat LEDvalot.

  Suojausluokka IP67.

 • Luontoystävällisyys

  Ei sisällä elohopeaa eikä muita raskasmetalleja.

LED LED LED