Aicci DL1 työpöytävalaisimet

Optimoitua valoa tietokonetyöhön

aicci-dl1-1120ds-work-desk-lamp-socket-unit-black-design-key-flag-logosaicci-dl1-1120ds-work-desk-lamp-socket-unit-black-design-key-flag-logos

Kotimaiset Aicci DL1 -työpöytävalaisimet on suunniteltu tietokone- ja toimistotyöhön, sekä nykyaikaisiin korkeussäädettäviin pöytiin.

Työelämän nopeisiin muutoksiin sopeutumisen helpottamiseksi tarvitaan valaistusratkaisuja, joita voidaan helposti asentaa, siirtää ja muuntaa – jos mahdollista käyttäjän itsensä toimesta. Aicci DL1 -työpöytävalaisin on hyvinvointia edistävä ja suorituskykyä tukeva valaistusratkaisu uusiin ja muuntuviin työympäristöihin ja etätyöhön.

Aicci DL1 -valaisinmallit

Aicci DL1 -työpöytävalaisimet kiinnitetään työpöydän reunaan, jolloin ne vievät hyvin vähän tilaa työtasolta ja siirtyvät korkeussäädettävän ja siirrettävän pöydän mukana tarjoten optimaalisen, ergonomisesti mukavan ja säädettävän valon tietokonetyöhön. Valaisimessa on laaja-alainen ja täysin säädettävä älyvalo. Valon säätö ja erilaisten valaistusolosuhteiden luominen tapahtuu sisäänrakennetun monipuolisen Casambi-valonohjauksen ja laajasti säätyvien 2000-6500K ledivalojen ansiosta dynaamisesti. Modulaarista valaisinta on saatavana pistorasiayksiköllä ja erillisellä valaisimen jalkaan kiinnittyvällä johtokourulla, jotka helpottavat työpöydän sähköistämistä ja virtajohtojen järjestämistä.

Työhyvinvointia valolla

Työpöytävalaisimen huippuluokan optiikka ja ledit yhdistettyinä kiinteään häikäisysuojaan tuottavat pehmeän ja katselusuunnassa häikäisemättömän valon, joka leviää koko työskentelyalueelle varmistaen hyvät katseluolosuhteet ja tyytyväiset silmät. Ergonominen valo ei heijastu tietokoneen näytöstä ja se valaisee erinomaisesti myös kasvot etäkokouksessa.

aicci-dl1-629d–pieni-tyopoytavalaisin-1920x1080pxaicci-dl1-629d–pieni-tyopoytavalaisin-1920x1080px

Erinomainen värintoisto

Aicci DL1 -työpöytävalaisimen ledien erinomainen värintoisto CRI >90 näyttää värit luonnollisen sävyisinä mikä lisää valon miellyttävyyttä parantaen katseluolosuhteita. Hyvät katseluolosuhteet helpottavat työssä jaksamista ja keskittymistä.

Kaksi valonjakoa

Aicci DL1 -työpöytävalaisimissa on kaksi valonjakoa: suoraan alas, sekä alas ja ylös. Valo suunnataan helposti irrotettavalla ja asetettavalla heijastimella. Ilman heijastinta valo avautuu suoran ja epäsuoran valon yhdistelmänä alas ja ylös. Heijastimella valo suunnataan alaspäin, jolloin työpöydälle saadaan maksimaalinen valonvoimakkuus.

aicci-dl1-620d-tyopoytavalaisin-valo-alas-1920x1080pxaicci-dl1-620d-tyopoytavalaisin-valo-alas-1920x1080px
aicci-dl1-1120ds-tyopoytavalaisin-valo-ylos-ja-alas-pistorasiayksikollaaicci-dl1-1120ds-tyopoytavalaisin-valo-ylos-ja-alas-pistorasiayksikolla

Erilaisia kokoonpanoja

Aicci DL1 -pöytävalaisimia on saatavana erilaisina kokoonpanoina. Aicci DL1 koostuu jalkaosasta, jossa on virtalähdeyksikkö. Voit valita mieleisesi valaisimen: 620 tai 1120 mm leveän valaisinmoduulin, pistorasiayksikön ja valaisimen jalkaan kiinnittyvän johtokourun. Modulaarisuutensa ansiosta Aicci DL1 -malliston valaisimet vastaavat täydellisesti nykyaikaisen työelämän ja vastuullisuuden nopeasti muuttuvia vaatimuksia.

Selkeää toiminnallisuutta

Kaikki tarpeellinen, ei mitään ylimääräistä. Vankka teräsrakenne, kestävä optiikka, helposti avattava rakenne, sekä vaihdettavat ja huollettavat moduulit takaavat valaisimen pitkän käyttöiän. Valaisimen kaikki valo- ja sähkötekniset osat ovat vaihdettavissa.

Kun laaja-alaista valoa ei tarvitse suunnata samaan tapaan, kuin perinteisen työpöytävalaisimen valoa, rakenteessa ei tarvita liikkuvia säädettäviä osia.

aicci-dl1-620ds-tyopoytavalaisin-360-animaatioaicci-dl1-620ds-tyopoytavalaisin-360-animaatio

Viihtyisyyttä, vireyttä ja ergonomiaa valonohjauksella

Yksilöllisesti säädettävällä ja helposti muunneltavalla valolla voidaan parantaa hyvinvointia, viihtyisyyttä ja ergonomiaa. Miellyttävä, oikeaan aikaan mukautuva valo luo hyvät katseluolot, tukee positiivisia tunteita ja voi vaikuttaa myös sisäisen kellosi toimintaan.

Casambi-ohjattavalla Aicci DL1 C-sarjan työpöytävalaisimien avulla voidaan vaikuttaa monipuolisesti työkykyyn ja tehokkuuteen. Työpöytävalaisimen valolla voidaan rytmittää taukoja ja työpäivän pituutta, sekä ylläpitää vireyttä ja tukea rentoutumista.

Valaistuksella voidaan vaikuttaa vuorokausirytmiin (engl. circadian rhythm), jolloin säädetään kehon sisäisiä prosesseja, jotka säätelevät uni-valverytmiämme ja jotka toistuvat noin 24 tunnein välein. Sopivasti vuorokausirytmiisi rytmitetty valaistus tukee sisäisen kellon toimintaa ja ehkäisee sen häiriöitä. Sisäisen kellon toiminta on hyvinvoinnin kanalta tärkeää, koska häiriöiden on todettu lisäävän mm. ikääntymiseen liittyvien sairauksien riskiä ja lyhentävän elinikää.

Aicci DL1 -työpöytävalaisimien valoa voidaan säätää manuaalisesti ja ajastamalla. Yksittäistä valaisinta ja halutun kokoisia valaisinryhmiä voidaan ohjata joustavasti yhdessä ja erikseen, jolloin toimiston tai kotitoimiston koko tilan valaistusta voidaan ohjata joustavasti. Voit itse vaikuttaa oman työpisteesi valaistukseen ja säätää sitä omien henkilökohtaisten tarpeittesi mukaan, juuri silloin kun sinä haluat.

Casambi-logo-positiv-1439x1080pxCasambi-logo-positiv-1439x1080px

Muuntuva valaistus ehkäisee väsymystä

Tiesitkö että, tasainen muuntumaton valaistus johtaa väsymykseen? Yksilöllisesti säädettävällä muuntuvalla valaistuksella sinun on mahdollista ehkäistä väsymystä, mikä parannat työtehoa ja -ergonomiaa. Aicci DL1 C -sarjan työpöytävalaisimet ovat Casambi Ready -älyvalaisimia, joiden valkoinen 2000 – 6500K valo säätyy helposti Casambi-sovelluksella, langattomilla ohjaimilla/katkaisimilla ja sensoreilla.

Helppo ottaa käyttöön

Aicci DL1 -pöytävalaisin on helppo koota ja ottaa käyttöön. Osien ja liittimien asennus tapahtuu ilman erillisiä työkaluja.

Aicci DL1 620 työpöytävalaisimen asennus

Aicci DL1 1120 työpöytävalaisimen ja Aicci DL1 CH1 johtokourun asennus

Tekniset tiedot

Aicci DL1 -työpöytävalaisinsarjassa on kaksi leveyttä: 620 mm ja 1120 mm leveät valaisimet. Valmistamme valaisimia valkoisen vakiovärin lisäksi projektikohtaisesti RAL-värikartan mukaan.

Tuotekohtaiset tekniset tiedot alla olevissa PDF-liitetiedostoissa.

aicci-dl1-620c-mittakuvaaicci-dl1-620c-mittakuva

Casambi-valonohjauksella

Ledit säädettävä valkoinen, 2000-6500K

aicci-dl1-1120c-mittakuvaaicci-dl1-1120c-mittakuva

Casambi-valonohjauksella

Ledit säädettävä valkoinen, 2000-6500K

Lisävarusteet

Aicci DL1 CH1 -johtokouru

Aicci DL1 -työpöytävalaisimiin on saatavissa valaisimen jalkaan kiinnittyvä Aicci DL1-CH1 johtokouru. Kouru helpottaa työpisteen johtojen järjestämistä toimistossa ja kotitoimistossa. Johtokouru on Aicci DL1 -pöytävalaisimien lisävaruste ja se asettuu työpöydän alle ilman pöytätasoon kiinnittämistä. Johtokouru  toimitetaan valaisimen värisenä.

 

Aicci DL1 CH1 työpöytävalaisimen johtokourun etuja

– Kestävä teräskouru
– Yksinkertaistaa ja helpottaa kaapeleiden hallintaa
– Kourua ei tarvitse kiinnittää ruuvein pöytään
– Parantaa pienen korkeussäädettävän pöydän käytettävyyttä
– Riittävän tilava tyypillisille tietokonekokoonpanoille
– Toimii erinomaisesti erilaisten johtojen ja kaapeleiden kanssa

Johtokourun kulmat ovat avoimet, jotta johdot kulkevat siististi sisään ja kokonaisuus näyttää hyvältä myös hyllyn päästä katsottuna.
Johtokouru on saatavana kahdessa värissä: valkoisena ja mustana, ja se sopii erinomaisesti myös pieniin korkeussäädettäviin työpöytiin.

Johtokourun mitat: leveys 64,0 cm x syvyys 11,3 cm x korkeus 5,2 cm

aicci-d1-ch1-johtokouru-1920x1080pxaicci-d1-ch1-johtokouru-1920x1080px
aicci-d1-ch1-aicci-dl1-620-cs-johtokouru-tyopoytavalasimeen-1280x1280pxaicci-d1-ch1-aicci-dl1-620-cs-johtokouru-tyopoytavalasimeen-1280x1280px
aicci-d1-ch1-johtokouru-aicci-dl1-1120-cs-tyopoytavalaisimeen-1280x1280pxaicci-d1-ch1-johtokouru-aicci-dl1-1120-cs-tyopoytavalaisimeen-1280x1280px

Casambi Xpress -ohjain

Casambi Xpress -ohjain on langaton paristokäyttöinen ohjain Casambi-valaisimien valonohjaukseen. Se tuo joustavuutta valaistuksen ohjaukseen ja sisustussuunnitteluun. Casambi Xpressillä voidaan ohjata kaikkia tärkeitä Casambi-ohjaustoimintoja ja ne soveltuvat Aicci DL1C -sarjan työpöytävalaisimien ja muiden Casambi-ohjattavien valaisimien valaistuksen ohjaukseen. Xpress-katkaisimen asetukset määritellään Casambi-sovelluksella. Katkaisin toimitetaan asennuslevyllä, johon Xpress asettuu magneetilla ja josta se voidaan poimia käteen ja pitää helposti käden ulottuvilla.

Casambi Xpress -katkaisin

Aicci DL1 -valaisinmallit

Ota meihin yhteyttä

Soita 010 418 1440
Lähetä viesti info@aicci.fi